Vegan Protein Drink 550 г - PurYa!

ПроизвођачPURYA

100 %

Vegan Protein Drink је БИО протеински напитак за вегане који се састоји од чисто природних састојака у облику праха од конопље, тикве, сунцокрета и јагоде, проклијалих семенки лана и киное, шећера од кокосовог цвета, агаве и природне ароме ваниле. Помаже бржој допуни потребних хранљивих материја, беланчевина, минералних материја и витамина.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Vegan Protein Drink – БИО протеински напитак од чисто природних састојака који је идеалан за вегане и људе с интолеранцијом на лактозу

Vegan Protein Drink je БИО протеински напитак за вегане, спортисте и особе с прекомерним физичким оптерећењем или особе с одређеним дијеталним планом. Протеински БИО напитак састављен је од квалитетних чисто природних састојака у облику праха од конопље, тикве, сунцокрета и јагоде, проклијалих семенки лана и киное, шећера од кокосовог цвета, агаве и природне ароме ваниле. Ови састојци били су узгајани у строго контролисаној еколошкој пољопривреди.

  Vegan Protein Drink 550 г - PurYa!

Има једноставну и брзу припрему, идеалан је за конзумацију пре и после тренинга када замењује исхрану и помаже брзој допуни потребних хранљивих материја. Његов јединствени састав допуњава телу потребну снагу и виталност. Напитак има уравнотежен састав беланчевина, минералних материја, витамина и осталих хранљивих материја. Протеински напитак БИО квалитета погодан је за вегане и особе које не смеју конзумирати лактозу.

 

Vegan Protein Drinkи његове предности:

  • БИО протеински напитак
  • 100% природан биљни напитак
  • допуњава потребне храњиве материје, беланчевине, минерале и витамине
  • садржи све вредне аминокиселине
  • погодан је за вегане
  • погодан је за људе с интолеранцијом на лактозу
  • има неутралан укус

  Vegan Protein Drink 550 г - PurYa!

Састав

Укус red banana baobab: 53,2% протеински микс (од конопље, тикве, сунцокрета), 20,6% црвена банана, кокосов шећер, агава, проклијала киноа, 1,6% природна арома банане, 1% баобаб.

 

Укус cacao carob: 56% протеински микс (од конопље, тикве, сунцокрета), 10% какао, проклијало семе лана, кокосов шећер, агава, проклијала киноа, 1% кароб.

 

Укус vanilla strawberry: 53,2% протеински микс (од конопље, тикве, сунцокрета), 11,3% јагоде, проклијала киноа, проклијало семе лана, кокосов шећер, агава, 2% природна арома ваниле.

 

Дозирање

Две супене кашике прашка промешајте у 300 мл биљног млека. Идеално је млеко од пиринча, бадема, пшенице или соје. Напитак има најбољи укус када је свеж и измиксан у шејкеру или миксеру. Ако напитак не употребите одмах, чувајте га у фрижидеру и употребите га још исти дан када сте га припремили.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус vanilla strawberry)100 g
Енергетска вредност 1604 kJ / 384 kcal
Масти 9,1 g
   од тога засичене масти 1,1 g
Угљени хидрати
35,8 g
   од тога шећери 22,9 g
Влакна 11,7 g
Беланчевине 34,2 g
Со 1,3 g
АМинокиселински профил100 g
Аланин 1292 mg
Аргинин 3856 mg
Аспарагинска киселина 2780 mg
Цистеин 441 mg
Глутаминска киселина 5449 mg
Глицин 1560 mg
Хистидин 851 mg
Изолеуцин 1493 mg
Леуцин 2214 mg
Лизин 1191 mg
Метионин 671 mg
Фенилаланин 1414 mg
Пролин 1257 mg
Серин 1317 mg
Треонин 1118 mg
Триптофан 628 mg
Тирозин 1047 mg
Валин 1665 mg

 

Упозорење

Не прекорачавајте препоручено дозирање. Није погодно за труднице и дојиље. Чувајте на сувом и хладном месту. Штитите од директног сунчевог светла. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу