Витамин Б-12 1000 мцг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %
Витамин Б-12 1000 мцг је таблетски облик витамина Б12 и фолне киселине. Важан је за правилно функционисање имуног система, али и за смањење умора и исцрпљености. Можете узети до 1 мг витамина Б12 и 167 µг фолне киселине по дози.
На стању
750,00din.~(6.40 €)
Опис

Витамин Б-12 - извор витамина Б12 и фолне киселине за подупирање имунитета и смањење исцрпљености

Витамин Б-12 1000 мцг је извор витамина Б-12 и фолне киселине у облику таблета. Витамин Б12 важан је за рад имуног система и за смањење умора и исцрпљености. Доприноси стварању црвених крвних зрнаца, правилном метаболизму или функционисању нервног система и психе. Такође је важан у процесу деобе ћелије и метаболизма хомоцистеина. Фолна киселина, позната и као витамин Б9, помаже у синтези аминокиселина, стварању крви и метаболизму хомоцистеина. Доприноси правилној функцији имунитета, психе, смањењу умора и исцрпљености или расту ембриолошких ткива током трудноће. Витамини су у облику таблета које можете жвакати или их само држати на језику док се не растопе. Добићете 1 мг витамина Б12 и 167 µг фолне киселине по дози.

 

Витамин Б-12 1000 мцг и његове предности

  • садржи 1000 мцг витамина Б12 и 167 µг фолне киселине
  • подржава функционисање имунитета
  • важан је за стварање црвених крвних зрнаца
  • помаже у синтези аминокиселина
  • смањује умор и исцрпљеност
  • доприноси правилном функционисању психе
  • у облику је таблета

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету дневно уз храну. Жвакајте таблету или је држите у устима док се не растопи и прогута.

 

Састав

Фруктоза, микрокристална целулоза, сорбитол, природне ароме, стеаринска киселина (биљни извор), магнезијум стеарат (биљни извор) и силика.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 таблета
Фолате

167 мцг

(100 мцг

фолна киселина

)

Витамин Б-12
(као cyanokobalamin)

1 мг

 

Упозорење

Не производи се од пшенице, глутена, соје, млека, јаја, рибе, мекушаца или орашастих плодова. Производи се у ГМП погону који прерађује друге састојке који садрже ове алергене. Не препоручује се трудницама и дојиљама. Држати ван домашаја деце. Овај производ може имати природну промену боје. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту.
Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу