BeastPink За ублажавање грчева

За ублажавање грчева од произвођача BeastPink је категорија производа који могу донети олакшање у случају да осетите бол у мишићима или грчеве. Многи спортисти као и љубитељи активног начина живота долазе у контакт са овим проблемом, али и други људи могу да пате од, на пример, грчева у стопалима или играње очију. Грчеви се најчешће јављају након преоптерећења одређеног мишића или мишићне групе, на пример, као резултат бављења напорном физичком активношћу. Ово укључује вежбе за вежбање снаге или изазовне шетње, али грчеви су уобичајени чак и код тркача и других спортиста другачије специјализације. Због тога је током вежбања важно надокнадити електролите које тело губи знојењем, што заузврат утиче на функције мишића. Наши Electrolyte TABS могу вам помоћи управо у томе.

 Прикажи више

Шта може помоћи у ублажавању болова и грчева у мишићима

Непријатни грчеви се такође могу неочекивано појавити у мировању, на пример, док спавате или на неки други начин. Њихова појава се у многим случајевима приписује недостатку калцијума или магнезијума, чије различите облике можете пронаћи управо у овој категорији. Липосомални магнезијум и магнезијум келат спадају међу најбоље у смислу њихове стопе апсорпције.

Ако сте заинтересовани да сазнате више о ефектима магнезијума, прочитајте наш чланак: Грчеви, умор, раздражљивост или сан. На шта још утиче магнезијум?

Друге корисне супстанце које могу помоћи код грчева су поменути калцијум и калијум. Они су одличан начин да подрже оптималну функцију мишића. Поред тога, калијум доприноси и правилном функционисању нервног система, који је одговоран за исправне функције свих виталних органа. Поред тога, магнезијум можете пронаћи иу једној комплексној мешавини познатој као ZMB6, која има широк спектар различитих додатних ефеката. Ту је и Pink Balance, који може допринети свеукупној хармонизацији женске менструације. Управо у ово доба месеца жене доживљавају болне менструалне грчеве.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (9)
 2. Nutrend (1)
 3. BeastPink (1)
 4. NOW Foods (1)
Укус
 1. јагода - лимунада (1)
Паковање (г)
 1. 216 г (1)
Color
 1. shadow (1)
Текстура
 1. у праху (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Етикете производа
 1. Vegan (1)
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. Pink Balance - BeastPink
  Pink Balance – BeastPink
  83%
  83 % (30)
  1.700,00din.

1 Ставка