Заштитна Маска за Лице ANTI + PM2.5 Филтер - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

96 %

Заштитну Маску за Лице ANTI + PM2.5 Филтер би требала имати свака особа које се брине за своје здравље као и за здравље људи које је окружују. Састоји се од седам слојева. Конкретно, 2 слоја од тканине и 5 слојева од филтера, који могу ухватити честице величине 2,5 µм. Савршено стоји на лицу, и због тога Вам пружа поуздану заштиту.

 

На стању
500,00din.~(4.26 €)
Опис

Заштитна Маска за Лице ANTI + PM2.5 Филтер - максимална заштита захваљујући седам слојева и активном угљу

Заштитна Маска за Лице ANTI + PM2.5 Филтер је важна, јер штити од болести Вас као и особе које вас окружују. Израђена је од седам слојева. Конкретно, састоји се од 2 слоја тканине и филтера који је направљен од 2 слоја неткане тканине, као и од 2 слоја melt-blown тканине која је уобичајени део једнократних маски за лице, као и од једног слоја активног угља. Захваљујући овом материјалу, заштитна маска за лице може ухватити и мале честице величине 2,5 µм, и на тај начин помаже у смањењу ризика преноса болести. Можете се осећати задовољно, јер сте се заштитили. Заштитна маска за лице се може прати, за вишекратну употребу је. Филтер, који се налази унутар заштитне маске траје до три дана, ако се свакодневно носи, а када се носи само повремено, може трајати приближно две недеље. Након тога, потребно је заменити филтер са новим.

    

Не морате се бринути да ће Вам маска сметати приликом ношења. Дизајнирана је тако да је можете прилагодити тачно облику Вашег лица, тако да не клизи ни да се умотава, већ да буде што угоднија за ношење. Величину заштитне маске можете прилагодити баш по себи. Садржи жицу на месту где се налази нос, тако да ће Вам маска савршено пристајати на лицу, а истовремено Вам пружити и максималну заштиту.

             

Заштитна Маска за Лице је једноставног модерног дизајна. Једнобојан дизајн и лого GymBeam, који се налази са стране, ће се побринути да будете препознати као особа која се брине о себи. Савршено се слаже са спортском, али и са елегантном одећом. Можете је носити на посао, у куповину или на тренинг.

     

Заштитна Маска за Лице ANTI + PM2.5 Филтер - GymBeam

 

Заштитна Маска за Лице ANTI + PM2.5 Филтер и њене предности 

  • може ухватити честице величине 2,5 µм
  • садржи филтер који има пет слојева и може се заменити
  • филтер такође садржи и активни угаљ
  • помаже у заштити од преноса болести
  • има подесиву величину, па је веома угодна за ношење
  • може се прати

      

Састав

Спољни слој: 95% полиестер, 5% spandex, унутрашњи слој: 100% полиестер.

Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу