Женска мајица дугих рукава Ribbed Organic Cotton Dark Green - NEBBIA

ПроизвођачNEBBIA

0
0 %

Женска ребраста мајица дугих рукава од органског памука направљена је од БИО органског памука и еластина. Његова тканина и посебан крој чине га савршено прозрачним. Осјећаћете се угодно у овој мајици, било да се бавите спортом или активностима у слободно вријеме. Једнобојни дизајн олакшава комбиновање са другом одећом.

На стању
4.990,00din.~(42.55 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Ребраста мајица дугих рукава од органског памука направљена је од удобних материјала и лако се комбинује захваљујући минималистичком дизајну

Женска ребраста мајица дугих рукава од органског памука дизајнирана је за све жене које желе да се осећају удобно без обзира на активност. Направљен је од БИО органског памука и еластана , што га чини савршено прозрачним и флексибилним. Кошуља не делује превише тесно, а њен практичан и удобан крој са дугим рукавима омогућиће максималну слободу кретања . Ако волите да идете у корак са модом, сигурно ћете ценити његов модеран дизајн. Упркос својој јединственој шеми боја, све је само не досадан. Украшена је модерним ребрима и пристојним НЕББИА логом на врату, који вашој околини даје до знања да напорно радите на себи.

      

Ребрасти дуги рукав од органског памука и његове предности

  • направљен од БИО органског памука са додатком еластана
  • Дуги рукави
  • прозрачна и лагана
  • омогућава максималну слободу кретања
  • једноставан дизајн са модерним ребрима
  • идеалан за спорт и друге активности

 

Материјал

97 % БИО органски памук, 3 % еластан

Табела величина

Величина КСС С М
Обим дојке 72-86 цм 76-90 цм 80-94 цм
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу