Ženska majica Will Squat For Chocolate White - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

91 %

Majica Will Squat for Chocolate će na jednostavan i šaljiv način izraziti taj “pravi” razlog zašto radite čučnjeve. Za kvalitetu će se pobrinuti 100%-tni pamuk. Majica će se jednostavno prilagoditi figuri što ćete cijeniti ne samo kod vježbanja, već i kod uobičajenog nošenja.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Majica Will Squat for Chocolate - majica koja će izraziti to da je vaša najbolja nagrada za čučnjeve čokolada

Majica Will Squat for Chocolate savršeno će istaknuti “pravi razlog” zašto radite čučnjeve. Kvalitetni materijal garantira 100%-tni pamuk te će boju majice još više podcrtati stilski natpis. Majica je vrlo udobna, meka i odlično će se prilagoditi svakom tipu figure. Pogodna je za vježbanje, ali nećete joj odoljeti ni kod uobičajenog nošenja. Ako je vaša omiljena nagrada čokolada i slatko, ova majica vam zaista ne smije nedostajati!

  
Ženska majica Will Squat For Chocolate White - GymBeam   

Kome je namijenjena majica Will Squat For Chocolate?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama koje brinu o kvalitetnoj odjeći, bilo u smislu materijala, šivanja ili dizajna.

 

Koju veličinu izabrati?

veľkosť trička

VeličinaXSSMLXL
Širina preko prsa 41,5 cm 44 cm 46,5 cm 49 cm 51,5 cm
Dužina 62 cm 63 cm 64 cm 65 cm 66 cm

 

Kako se brinuti za majicu?

Majicu perite naopako na temperaturi od 30ºC, a u slučaju da ju želite ispeglati, podesite si blagu temperaturu i ne peglajte naopako niti preko otiska. Osušite je u sušilici samo ako ju želite smanjiti, inače to ne preporučujemo jer se tako može skupiti.

Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу