Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

5-HTP - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %
5-HTP су капсуле са аминокиселином 5-HTP из екстракта семена биљке Griffonia Simplicifolia. Људски организам може природно да га произведе, а такође је и прекурсор серотонина - „хормона среће“. Капсуле садрже 105 мг 5-HTP у једној дози.
Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

5-HTP - аминокиселина неопходна за производњу сератонина,"хормона среће"

5-HTP су капсуле са садржајем 5-HTP (5-хидрокситриптофан) из екстракта семенки Афричке биљке Griffonia Simplicifolia. 5-HTP је аминокиселина која се природно може наћи у људском организму и прекурсор је серотонина. Неуротрансмитер серотонин опште је познат по свом надимку "хормон среће", јер може утицати на расположење особе. Поред тога, серотонин има утицај на памћење, сан или пробаву. Недостатак серотонина може се показати у анксиозности, лошем памћењу или несаници. Једна доза садржи до 105 мг 5-HTP-а и паковање ће трајати 60 дана.

 

5-HTP и његове предности

  • важан је за производњу серотонина у телу
  • садржи екстракт из Griffonia Simplicifolia
  • садржи 105 мг 5-ХТП у 1 дози
  • у облику практичне капсуле

 

Састав

Малтодекстрин, екстракт Griffonia Simplicifolia 98% 5-HTP, учвршћивач (калцијум фосфат), средство против згрудњавања (силицијум, магнезијум стеарат).

 

Употреба

Узимајте 1 капсулу дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула )

Griffonia Simplicifolia екстракт (семенке) 98% 5-HTP (5-hydroxytryptophan)

105 мг

 

Упозорење

Прехрамбени додатак. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци млађој од 3 године, трудницама и дојиљама. Чувати на сунцу и сушити на температури која не прелази 25 ° Ц. Чувати ван домашаја деце.
Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу
Блог