БЦАА Етил естер - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

0
0 %

БЦАА Етил естер је додатак исхрани који садржи аминокиселине Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери од 2:1:1. Те аминокиселине наш организам не може произвести само, зато се њима морамо снабдевати јер имају важну функцију у синтези беланчевина. Производ је такође погодан за вегетаријанце и за вегане.

На стању
2.950,00din.~(25.16 €)
Опис

БЦАА Етил естер - помажу у синтези протеина који доприносе одржавању и расту мишића

БЦАА Етил естер је додатак исхрани који садржи све три есенцијалне аминокиселине разгранатог ланца, а то су Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери од 2:1:1. Организам их не може произвести сам, па је важно редовно допуњавати их. То је због тога што есенцијалне аминокиселине играју незамењиву улогу у синтези протеина. Оне доприносе одржавању и расту мишићне масе, а то су циљеви које многи спортисти покушавају постићи.

 

Захваљујући садржају етил естера ХЦл, производ се брзо апсорбује у органозам тако да су аминокиселине одмах доступне за изградњу мишићне масе. БЦАА етил естер такође је погодан за вегетаријанце и за вегане.

 

БЦАА Етил естер и његове предности

  • садржи Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери од 2:1:1
  • брзо се апсорбује
  • доприноси одржавању и расту мишићне масе
  • погодан је за вегетаријанце и за вегане

 

Састав

Патентована формула Stacker BCAA-EE3 Complex (Л-леуцин етил естер ХЦл, Л-изолеуцин етил естер ХЦл, Л-валин етил естер ХЦл), софтгел капсула (целулоза, црни гвожђани оксид).

 

Дозирање

Узмите 4 капсуле БЦАА етил естера пре вежбања и 4 капсуле непосредно након тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности4 капсуле
Stacker BCAA-EE3 Complex 2800 mg
Л-леуцин Етил естер ХЦл 1400 мг
Л-изолеуцин Етил естер ХЦл 700 мг
Л-валин Етил естер ХЦл 700 мг

 

Упозорење

Ово је додатак исхрани. Додаци исхрани не смеју се користити као замена за разнолику исхрану. Овај производ треба користити заједно са разноликим програмима исхране и вежбања како би се постигли најбољи могући резултати. Држите на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Овај производ није намењен особама млађим од 18 година. Овај производ није намењен дијагнози, лечењу или превенцији било које болести. Никада немојте прекорачити препоручену дозу.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу