BIO Tribulus čaj - VanaVita

ПроизвођачVanaVita

73 %

БИО Трибулус чај је растресита мешавина сушеног Трибулус террестрис . Познат је по свом садржају стероидних сапонина, које траже људи који желе да повећају ниво тестостерона, перформансе или раст мишића. Има јак укус и у њему можете уживати у свакој прилици.

Out of stock
Очекивана цена 280,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

БИО Трибулус Теа - растресити чај са јаким укусом биљке Трибулус террестрис познате као природна замена за стероиде

БИО Трибулус чај садржи осушени Трибулус террестрис у растреситом облику, који се користи као природна замена за стероиде. Често га можете пронаћи у разним додацима исхрани за спортисте који теже расту мишића, повећању нивоа тестостерона или бољим перформансама.

Поред тога, Трибулус террестрис се често доводи у везу са могућим позитивним утицајем на здравље мушкараца, највише у погледу сексуалних и репродуктивних функција. Такође се проучава због његових потенцијалних ефеката на уринарни систем. Чај од њега има пријатан јак укус , који се савршено омекшава додатком меда или било ког заслађивача. Можете уживати у било које доба дана. Само га прелијте врелом водом, оставите да одстоји неколико минута и ваш напитак је спреман.

Ако сте заинтересовани за Трибулус и тражите други облик, пробајте јак екстракт Трибулус Террестрис у облику таблета .

БИО Трибулус чај - ВанаВита

БИО Трибулус чај и његове предности

  • садржи осушени Трибулус террестрис у растреситом облику
  • има пријатан јак укус
  • повезан са благотворним дејством на здравље мушкараца
  • траже људи који теже расту мишића, бољим перформансама и повећаним нивоима тестостерона
  • можете уживати у било које доба дана

Састојци

БИО Трибулус террестрис чај (гомила).

Упутства

У шољу са 1 кашичицом чаја сипајте 250 мл вреле воде (80 - 90 °Ц) и оставите да одстоји 10 - 15 минута. Максимална употреба једном дневно.

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну употребу. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама и дојиљама. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом и хладном месту. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу