Dekstroza 1000 g - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

99 %

Dekstroza (глукоза или грожђани шећер) је једноставни шећер и најбржи извор енергије после или за време било каквог физичког напора. Пробавни тракт је не мора сварити и због тога је одмах искористива као енергија. Надокнађује губитак енергије након тренинга, слатког је укуса, лако се раствара и погодна је приликом сваке спортске активности.

На стању
460,00din.~(3.92 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Dekstroza – најбржи извор енергије коју можете искористити у сваком спорту и код сваке физичке активности

Декстроза, глукоза или грожђани шећер је једноставан шећер и најбрже абсорбирајући извор краткотрајне енергије после или за време тренинга. Надокнада је за губитак енергије након спортске активности. У крвоток улази 6 минута после конзумације. Захваљујући томе одмах ће вас разбудити и повећати вам снагу на одређено време.

 

Ради се о моносахариду који налазимо у природи, његов извор је управо грожђе. Заједно са фруктозом чини основу обичног шећера. Декстроза је најједноставнији сахарид са најкраћом молекуларном везом, а то значи да је пробавни тракт не мора разграђивати, одмах улази у крв и користи се као ефикасна енергија.

 Декстроза 1000 г - GymBeam

 

Можемо је конзумирати и код инфекцијских дијета, пробавних сметњи и слично а са циљем јачања организма и повећања енергије. Препоручује се за јачање организма уопштено. Декстроза је извор енергије погодан за смањење вредности холестерола у крви и не подржава гојење. Најбржи је извор енергије, не само за спортисте него и за људе који напорно раде и за децу. Може помоћи болеснима око бржег опоравка а убрзава и опоравак самог организма исцрпљеног од спорта, болести или посла. 

 

Dekstroza и њене погодности

  • брз извор енергије
  • има високи глихемијски индекс
  • има сладак укус
  • лако се раствара
  • погодна је код свих спортских активности

 

Састав

Декстроза (Кристални а-Д-глукоза монохидрат)

 

Дозирање

У жељену количину воде или воћног сока додајте 80г производа и добро помешајте у једном од наших шејкера и спремно је за конзумацију.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности

у 100 г
Енергија 1551 kJ / 365 кцал
Масноће 0 г
Засићене масне киселине 0 г
Сахариди 91 г
од тога шећери 91 г
Беланчевине 0 мг
Со 12,5 мг

   

Упозорење

Производ није замена за богату и уравнотежену исхрану. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц. Чувајте од смрзавања и директне сунчеве светлости. Произвођач не сноси одговорност за штете настале погрешним коришћењем или чувањем.

Више информација
Оцене43
Варијације производа
Питање о производу
Блог