Флаша Sport Bottle Grey 1000 мл - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

88 %

Флаша Sport Bottle Grey са запремином од 1000 мл побринуће се о вашем дневном уносу течности. Несломљива је, лагана и не оставља мирисе у напитцима. Направљена је од квалитетног материјала без БПА и пригодна је како за вруће тако и за хладне напитке. Има широко грло захваљујући чему не само да се из ње лако пије већ се олакшава и једноставно одржавање. Затварач је причвршћен за флашу, због тога се не морате бринути да га изгубите.


На стању
900,00din.~(7.68 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Sport Bottle Grey - практична и отпорна флаша за хладне и вреле напитке коју можете имати увек при руци

Флаша Sport Bottle Grey са запремином од 1000 мл обезбеђује ваш дневни унос течности. Било за време тренинга и спортских активности, на путовању, у школи или на послу, имаћете је увек при руци. Ова флаша је врло практична и несломљива. Лагана је, транспарентна и не оставља у напитцима мирисе, на чему може захвалити квалитетном материјалу без садржаја БПА, који нема штетна дејства на здравље.

   

Sport Bottle са широким грлом, које помаже једноставном одржавању - може се опрати у машини за судове (али је боље држати је даље од грејних тела). Ова флаша је погодна за вруће и хладне напитке - у летњим данима можете напитке једноставно хладити коцкицама леда који лако пролазе кроз широко грло.

   

Флаша Sport Bottle Grey и њене предности

  • практична флаша са запремином од 1000 мл
  • са широким грлом за једноставно пијење
  • садржи високо квалитетни затварач за заптивање
  • затварач је причвршћен да га не изгубите
  • отпорна је на оштећења
  • погодна за вруће и хладне напитке
  • без садржаја БПА
Више информација
Оцене35
Варијације производа
Питање о производу
Блог