Glukozamin Sulfat - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

95 %

Glukozamin Sulfat је суплемент за зглобове и користи се за регенерацију зглобова. Глукозамин је елемент за изградњу хрскавице, суделује у изградњи тетива, везивног ткива и хрскавице. Повећава густоћу хрскавице, штити зглобове и смањује болове у њима. Осим тога,ефикасан је против упала, потпомаже бољу покретљивост, опсег покрета и здравље зглобова уопштено. Идеалан је за превенцију.

На стању
1.650,00din.~(14.07 €)
3.300,00din./kg
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Glukozamin Sulfat – ефикасни додатак за зглобове који повећава густоћу хрскавице,штити зглобове,смањује болове и делотворан је против упала

Glukozamin Sulfat је суплемент за зглобове и један од најпопуларнијих прехрамбених додатака за обнављање и регенерацију зглобова. Глукозамин је природан елеменат за тело и материјал за изградњу хрскавице. Тело га користи за производњу других хемијских елемената који су битни за изградњу тетива, везива, хрскавице и течности која се налази око згловова. Глукозамин повећава густоћу хрскавице и течности која се налази око зглобова и спречава губитак ових елемената.

        

Глукозамин Сулфат - GymBeam

      

На овај начин штити зглобове и смањује болове у њима. Осим тога ефикасан је против упала и помаже код упале зглобова и што је најважније,помаже и при успоравању симптома артрозе зглобова. Потребно је знати још да помаже код укочења и болова у свим зглобовима, значи код проблема са коленима, прстима, лактовима и сл. Побољшава покретљивост зглобова и здравље зглобова уопштено. Исто чини и код здравих људи који немају никаквих хроничних потешкоћа са зглобовима.Ефикасан је против старења и помаже код лечења симптома болести који су типични за поодмакле године, као што су артритис или остеоартритис. Ова комбинација Глукозамина и сулфата има у поређењу са Глукозамином ХЦЛ много бољу апсорбцију. Поред тога,снабдевање њиме је идеално 2 до 4 месеца пре него што се појаве први позитивни резултати.

 

Глукозаним Сулфат и његове погодности

  • проверена исхрана за зглобове
  • штити зглобове и смањује болове у њима
  • ефикасан је против упала
  • повећава покретљивост и опсег покрета
  • помаже код репарације и изградње боље хрскавице
  • поспешује здравље зглобова уопштено
  • одлично се апсорбује

   

Састав

100% Glukozamin Sulfat 2KCL.

 

Дозирање

1 г производа помешајте са 250-350 мл воде или воћног сока и узимајте 2-пута дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности

у 100 г
Glukozamin Sulfat 2KCL 100 г

 

Упозорење

Прехрамбени додатак. Производ није замена богате и уравнотежене исхране. Чувајте на сувом месту на температури до 25°Ц. Чувајте од смрзавања и директног излагања сунцу. Није погодан за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Произвођач не сноси одговорност за штете настале услед неисправног коришћења и складиштења. Поштујте препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене42
Варијације производа
Питање о производу
Блог