Инозитол (витамин Б8) - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

98 %

Инозитол (витамин Б8) је угљени хидрат са молекулом која је слична глукози, и често се назива и једним од Б витамина. Такође се често налази у ћелијским мембранама нашег организма. Свака капсула садржи 500 мг инозитола, која ће Вам помоћи да га надокнадите у организму.

На стању
950,00din.~(8.10 €)
Опис

Инозитол (витамин Б8) - капсуле које садрже 500 мг активне материје инозитола

Инозитол, који се често назива још и витамином Б8, уобичајено се налази у ћелијским мембранама нашег организма, посебно у мозгу и средњем нервном систему. То је угљени хидрат чија је структура молекуле веома слична глукози. Због тога, можете га пронаћи и у мањим количинама у воћу, семенкама, интегралном хлебу или орашастим плодовима. Једна практична капсула овог производа садржи 500 мг инозитола. То га чини одличним избором за обнављање нивоа без уноса непотребних калорија.

 

Инозитол - GymBeam

 

Инозитол (витамин Б8) и његове предности

  • садржи 500 мг инозитола по дози
  • извор је угљених хидрата који је сличан глукози
  • у облику је практичних капсула

 

Састав

Инозитол, средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), средство против згрудњавања (магнезијум стеарат, силика), желатинска капсула.

 

Дозирање

Узимајте 1 капсулу дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Инозитол 500 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Није погодно за децу. Труднице и дојиље се пре узимања овог производа требају саветовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја директнух сунчевих зрака. Чувати на сувом месту и на температури од 0 до 25 °Ц. Чувати ван домашаја мале деце.

Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог