Megabol Изградња мишићне масе

Изградња мишићне масе од произвођача Megabol је категорија додатака исхрани који ће помоћи вашем телу да се добро опскрби хранљивим састојцима кључним за раст мишића. Обухвата низ висококвалитетних протеинских суплемената који доприносе заштити и расту мишићног ткива. Ту спадају, на пример, FueSix премиум протеински додатак са више састојака врхунског квалитета, изолат сурутке IsoFue или BIO Vegan Protein на биљној бази.

 

Важно је да заштитите своју мишићну масу током тренинга. Док вежбате, вашем телу могу понестати резерве енергије, које може надокнадити разлагањем мишићног ткива. Ову ситуацију можете избећи повећањем уноса угљених хидрата користећи сложену мешавину FueCarb , или FueGain premium мешавину, која је богата угљеним хидратима и протеинима.

 Прикажи више

Ова категорија такође укључује Crea7in , креатин са више састојака, који ће ефикасно повећати снагу и раст мишића. Још један основни производ у овој категорији је Tribulus Terrestris, који се сматра сигурном и легалном алтернативом анаболицима. Доприноси природној производњи тестостерона у вашем телу, одржавајући га на здравим нивоима, што је кључно за величину и снагу ваших мишића.

              

Било да сте искусни бодибилдер или потпуни почетник у свету фитнеса, производи из ове категорије ће вам помоћи да изградите мишиће.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (43)
 2. Optimum Nutrition (2)
 3. Megabol (1)
 4. PVL (1)
 5. VanaVita (1)
Color
 1. shadow (1)
Капсуле
 1. 30 капс. (1)
Текстура
 1. капсуле (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. Biosterol - Megabol
  Biosterol - Megabol
  90%
  90 % (97)
  550,00din.

1 Ставка