Ксилитол 350 g- GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Ксилитол је природни заслађивач који се природно јавља у биљним влакнима. Има укус и изглед као и рафинисани шећер, али садржи до 40 % мање калорија. Такође се разликује од обичног шећера по ниском глихемијском индексу и заправо подстиче реминерализацију зуба. Ксилитол је погодан као замена за шећер свим особама које желе смањити унос калорија или шећера кроз исхрану.

На стању
750,00din.~(6.40 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Ксилитол - природни заслађивач и замена за шећер са до 40 % нижим садржајем калорија који такође подржава и реминерализацију зуба

Ксилитол је шећерни алкохол познат као природан заслађивач јер се природно може наћи у неким биљкама. Служи као здрава замена за шећер за заслађивање хране и пића. Иако изгледом и укусом подсећа на обични рафинисани шећер, значајно се разликује по својим својствима. Ксилитол има до 40 % мање калорија од шећера, а његова конзумација проузрокује нижи раст нивоа глукозе у крви. Иако обичан шећер има глихемијски индекс од око 60 - 70, ксилитол има знатно нижи глихемијски индекс, само 7. Осим тога, помаже у одржавању реминерализације зуба, спречавајући тако пропадање зуба. Има веома распрострањену употребу јер је погодан за заслађивање пића и оброка, а можете га користити и за кување и печење. Ксилитол је одлична алтернатива шећеру за све спортисте и особе који покушавају смањити унос калорија или шећера.

     

Ксилитол - GymBeam

 

Ксилитол и његове предности

  • природни заслађивач
  • садржи 40 % мање калорија од шећера
  • проузрокује мањи раст глукозе у крви
  • подстиче реминерализацију зуба
  • има низак глихемијски индекс
  • одлична замена за шећер у кувању и печењу

       

Састав

Ксилитол (100 %).

               

Препоручена употреба

Користити као замену за шећер у размери од 1 : 1.

     

Таблица нутритивних вредности

Hranjive vrijednosti100 г
Енергетске вредности 1004 kJ / 240 кцал
Масти 0 г
- засићене масти 0 г
Угљени хидрати 100 г
- шећери 0 г
- полиоли 100 г
Беланчевине 0 г
Со 0.00 г

 

Упозорење

Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости. Претерана конзумација може имати лаксативна дејства.

Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу
Блог