Ликопен - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Ликопен је један од најпознатијих антиоксиданата и долази у практичном облику капсула. Помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса и слободних радикала, а тражен је међу људима који настоје да одрже укупну виталност и младалачки изглед. Парадајз је природан извор овог антиоксиданса, али дијететски суплементи обично нуде већу концентрацију.

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Опис

Ликопен - природни антиоксиданс који штити ћелије од оксидативног стреса

Ликопен је каротеноид који је један од најпопуларнијих антиоксиданата. Долази у облику практичних капсула које садрже 20 мг овог активног састојка у једној порцији. Воће и поврће су такође извор овог антиоксиданса. На пример, парадајз, лубеница или розе грејпфрут су добро познати по свом садржају ликопена. Ликопен такође служи као пигмент у овој храни, дајући им карактеристичну боју. Има снажна антиоксидативна својства и тако помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса и слободних радикала.    

Ликопен је тражен међу људима који желе да подрже здравље своје коже и одрже њен младалачки изглед. Чисто је биљног порекла и стога је савршено погодан за вегане. 

               

     

Ликопен и његове предности

  • моћан антиоксиданс
  • штити ћелије од оксидативног стреса
  • једна порција садржи 20 мг овог активног састојка
  • тражен међу људима који желе здраву и младалачку кожу
  • долази у облику капсула
  • погодно за вегане

        

Састав

Ликопен - екстракт (5% ликопен), средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), капсула са хипромелозом.

        

Препоручена употреба

Узмите 1 капсулу 2 пута дневно.

     

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности2 капсуле
Likopen 20 mg

       

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену количину дневних оброка. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице и дојиље. Држати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од ниских температура и директне сунчеве светлости.

Најбоље за употребу до: датума наведеног на паковању.

Информације о алергенима: Садржи млечне производе.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу
Блог