Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Green - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

86 %

Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Green је масажно помагало за побољшање укупне мобилности, повећање опсега мишића, побољшање равнотеже и опуштање укочених мишића. Израђен је од квалитетне пене и тврдог шупљег језгра отпорног на механичка оштећења. Ваљак има масажну 3D површину и робусну конструкцију са дугим веком трајања. Захваљујући чему помаже да смањите ризик од повреда, побољшате регенерацију и убрзате опоравак од повреда.

На стању
1.750,00din.~(14.92 €)
Опис

Fitness Roller Green - пенасти ваљак за вежбање и опуштање укочених мишића, који побољшава флексибилност, смањује ризик од повреда и побољшава регенерацију

Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Green је масажно помагало за побољшање укупне мобилности,повећање опсега мишића, побољшање равнотеже и ходања. Посебан дизајн овог производа омогућује циљану масажу и целокупну интеграцију мишића. Масажни пенасти ваљак намењен је за самомасажне технике за ослобађање - ослобађање и релаксацију истегнутих и укочених мишића током, као и након тренинга, смањење болова мишићног система и зглобова, побољшање циркулације крви и обнављање еластичности мишића.

 

Пенасти ваљак за вежбање Fitness Roller Green - GymBeam

 

Редовна употреба смањује ризик од повреда, помаже опоравку од повреда и припрема мишиће за предстојеће оптерећење и максималне перформансе. Fitness Roller Green пенасти ваљак је дизајниран на тај начин да би издржао сталну, тешку и понављану употребу без оштећења. Израђен је од квалитетне пене ЕВА и тврдог шупљег језгра од материјала АБС (полимер акрилонитрил, бутадиен и стирен), отпорног на механичка оштећења. Чврста шупља средина тако нуди робусну дуготрајну конструкцију. Ваљак има типичну 3D површину, која опонаша руку масера - широки плоснати облици опонашају додир дланова, дуги шупљи облици опонашају додир прстију и мали чврсти облици додир јагодица прстију. Ови материјали стварају јако издржљив производ, идеалан за неопходне свакодневне вежбе и масажу.

 

Пенасти ваљак Fitness Roller Green и његове предности

  • побољшање флексибилности и побољшана мобилност зглобова
  • побољшање циркулације и побољшани крвоток
  • смањење стреса
  • смањење болова повезаних с вежбањем
  • превенција повреда и смањење њиховог ризика
  • помаже опоравку од повреда
  • убрзава регенерацију

 

Размере

РазмереДужинаШирина
Величина (cm) 33 14
Више информација
Оцене38
Варијације производа
Питање о производу
Блог