Pure IsoWhey - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

88 %

Protein Pure IsoWhey је 100% чист изолат од сурутке са чак 86%-ним учешћем беланчевина са минималном количином масноћа и угљених хидрата, без шећера, транс масти и лактозе. Зато је и погодан особама са интолеранцијом на лактозу, безглутенском дијетом као и за особе у редукцијској дијети или дијети са ниским учешћем угљиених хидрата. Једна доза (25 г) садржи чак 21,5 г беланчевина са високом биолошком вредности,лако је сварљив и богат је БЦАА аминокиселинама и глутамином.

На стању
11.590,00din.~(98.84 €)
Опис

Protein Pure Isowhey – чист изолат од сурутке са чак 86%-ним учешћем беланчевина, без масти, угљених хидрата, шећера и лактозе

Protein Pure Isowhey је чист изолат од сурутке са чак 86%-ним учешћем беланчевина са минималном количином масти и угљених хидрата. С обзиром да не садржи шећер, транс масти нити лактозу, погодан је за особе са интолеранцијом на лактозу, на глутен, за вегетаријанце и ѕа особе у редукцијској дијети или дијети са ниским учешћем угљених хидрата. Има велик садржај БЦАА аминокиселина са разгранатим ланцем и глутамина који обезбеђују савршену заштиту мишићне масе (и код мршављења) и њену регенерацију. Направљен је да пружа највећу количину беланчевина у укусном протеинском напитку а најбржу доставу аминокиселина у циркулацију, што обезбеђује повећање анаболичног процеса протеинске синтезе.

                              

Исхрана у фитнесу и боди билдингу је компликован процес који је захваљујући овом протеинском изолату могуће поједноставити. Пружа Вам довољну количину беланчевина у току дана. Једна доза (25 г) садржи чак 21,5 г беланчевина а само 1,7 г угљених хидрата и 0,7 г масти. Представља нови стандард протеина од сурутке, брзо се раствара и апсорбује. Са апсорпцијом почиње после једног сата и његова пробава траје још један сат зато је погодан одмах након тренинга.

 

Протеин Pure IsoWhey - GymBeam

 

Пуре IsoWhey је израђен методом микрофилтрације (Cross Flow Microfiltered Whey Isolate), што му обезбећује већи садржај беланчевина и то чак 86%, и због тога сматра се најквалитетнијим изолатом од сурутке – најчистији облик протеина од сурутке. Цели процес се одвија на ниској температури, ниском притиску и нормалном пХ, захваљујући чему је одржан висок биолошки квалитет беланчевина и пептида. Овај технички процес је изузетно тежак и користи керамичке филтере, којима се уклањају масти, лактоза и непожељан материјал. Протеин не долази у контакт са хемикалијама и зато остаје у изворном стању а има и већи садржај калцијума и мање натријума него изолат од сурутке израђен разменом јона (Ion-exchange Whey Isolate).Такође садржи делове протеина – гликомакропептиде, који су важни за имунолошки систем и биолошку активност одређених протеина.

 

Ради се о једном од најквалитетнијих извора беланчевина, има веома високу биолошку вредност, веома лако је сврљив и богат је БЦАА аминокиселинама: леуцин, изолеуцин и валин.

 

Протеин Pure IsoWhey - GymBeam

 

Pure IsoWhey и његове предности

 • 100% чист изолат од сурутке
 • чак 86%-но учешће квалитетних беланчевина
 • садржи минималну количину угљених хидрата и масти
 • брзо и ефикасно се апсорбује и вари
 • има висок садржај аминокиселина БЦАА са разгранатим ланцем
 • има висок садржај глутамина
 • омогућава бржу регенерацију и побољшавање биланса азота
 • има сачувану количину лактоферина, који има антивирусна, антимикробиолошка својства,делује против рака и побољшава имунитет
 • побољшава анаболички фактор раста ИГФ-1
 • не садржи холестерол ни вештачке боје
 • не садржи шећер, транс масти ни лактозу
 • погодан за особе са интолеранцијом лактозе
 • израђен штедљивом методом без коришћења хемикалија
 • има одличан укус

 

Табела нутритивних вредности (укус Јагода-Cream & Сладолед од ваниле)

Нутритивне вредности у 100 г у 25 г
Енергетска вредност 1683 kJ / 397 кцал 421 kJ / 99 кцал
Масти 2,8 г 0,7 г
   од тога засићене масти 0 г 0 г
Угљени хидрати 6,9 г г
   од тога шећери 0 г 0 г
   од тога лактоза <0,1 г <0,1 г
Беланчевине 88 г 22 г
Со 0,3 г 0,08 г

 

Табела нутритивних вредности (укус Чоколада-лешник)

Нутритивне вредности у 100 г у 25 г
Енергетска вредност 1739 kJ / 410 кцал 435 kJ / 103 кцал
Масти 3,4 г 0,85 г
   од тога засићене масти 0,49 г 0,12 г
Угљени хидрати 8,9 г 2,2 г
   од тога шећери 0,2 г 0,05 г
   од тога лактоза <0,1 г <0,1 г
Беланчевине 86 г 21,5 г
Со 0,3 г 0,08 г

   

Састав (укус Јагода-Cream)

Безлактозни сушени протеински изолат од сурутке, БЦАА (Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин), биљна уља [биљни триглицериди са средње дугим ланцем (МЦТ) од кокосовог уља], ароме, емулгатор (карбоксиметил целулоза), заслађивач (сукралоза), кристали ваниле, боја(екстракт црвене репе).

 

Састав (укус Сладолед од ваниле)

Безлактозни сушени протеински изолат од сурутке, БЦАА (Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин), биљна уља [биљни триглицериди са средње дугим ланцем (МЦТ) од кокосовог уља], ароме, емулгатор (карбоксиметил целулоза), заслаћивач (сукралоза), кристали ваниле, боја (бета каротен – екстракт мркве).

 

Састав (укус Чоколада-лешник)

Безлактозни сушени протеински изолат од сурутке, БЦАА (Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин), немасни какаов прах, биљна уља [биљни триглицериди са средње дугим ланцем (МЦТ) од кокосовог уља], ароме, емулгатор (карбоксиметил целулоза), заслађивач (сукралоза), кристали ваниле.

 

Дозирање

Препоручену дневну дозу 25 г (1 доза) растворите у 250 мл воде. Узимајте 1-2 пута дневно.

 

Упозорење

Производ није надокнада разнолике и уравнотежене исхране. Чувајте на сувом на температури до 25°Ц. Штитите од смрзавања и директног утицаја сунчевих зрака. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Произвођач не гарантује за штете узроковане неисправним коришћењем или чувањем. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Садржи млечне производе.

Упозорење за алергичаре: Може садржати млеко у траговима, соју, јаја и орашасте плодове.

Више информација
Оцене362
Варијације производа
Питање о производу
Блог