Zeleni čaj - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

92 %

Zeleni čaj snažan je ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis) u praktičnom obliku kapsula. Ova biljka je nadaleko poznata po svom blagotvornom učinku na ljudski organizam. Sadrži niz korisnih stvari, među kojima su polifenoli i katehini. Osim toga, zeleni čaj je i izvor popularnog stimulansa kofeina.

 
На стању
1.050,00din.~(8.95 €)
8,75din./kap
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Zeleni čaj – izvor kofeina i niza korisnih tvari koje potiču zdravlje i vitalnost

Zeleni čaj je dodatak ishrani u obliku kapsula koji sadrži funkcionalni ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis) i koristi se kao sagorevač masti. Sadrži i kofein, koji se ubraja među najpopularnije stimulanse. Pomaže u povećanju energije pre zahtevne mentalne ili fizičke aktivnosti. Zahvaljujući tome, osetićete se osveženo i spremno za postizanje boljih rezultata tokom vežbanja. Na taj način ćete maksimalno povećati količinu sagorelih kalorija. Kofein je sam po sebi sposoban ubrzati metabolizam, zahvaljujući čemu vam može pomoći da sagorite koju kaloriju više, a da pritom ne morate ulagati značajniji napor. Zbog toga je popularan sastojak složenih stimulansa koji se koriste pre treninga ili sagorevača masti.

 

Zeleni čaj je poznat i po sadržaju blagotvornih supstanci s harmonizujućim učinkom na organizam. Na primer, to su polifenoli, koji takođe uključuju katehine. Ovi biljni spojevi pripadaju grupi prirodnih antioksidanata. Najpopularniji katehin je EGCG (epigalokatehin galat) koji takođe spada u najtraženije sagorevače masti.

 

Sve ovo čini Zeleni čaj izvrsnim izborom za sve one koji nemaju vremena ni želje za ispijanjem čaja, a ipak bi želeli iskoristiti dobrobiti ove izuzetne biljke.

 

Zeleni čaj i njegove prednosti

  • ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis)
  • sadrži niz blagotvornih stvari koje deluju na zdravlje
  • spada u popularne sagorevače masti
  • dolazi u praktičnom obliku kapsula
  • pogodan za mršavljenje

 

Sastav

Ekstrakt lišća zelenog čaja (Camellia sinensis) (95% polifenola, 70% katehina, 40% epigalokatehin galata - EGCG, 2% kofeina), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrušnjavanja (magnezijum stearat), hipromeloza kapsula.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno.

 

Nutritivne vrednosti

Nutritivne vrednosti 1 doza (1 kapsula)
Ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis) 500 mg
 - Polifenoli 475 mg
 - Katehini 350 mg
 - EGCG 200 mg
 - Kofein 10 mg

 

Upozorenje

Dodatak prehrani. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti. Ovaj proizvod nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Sadrži kofein (10 mg po dnevnoj dozi). Nije za decu ispod 18 godina, trudnice i dojilje. Ne sme se konzumirati ako istog dana konzumirate druge proizvode koji sadrže zeleni čaj. Ne sme se konzumirati na prazan stomak. Ne konzumirajte dnevnu količinu od 800 mg EGCG ili više. Čuvati izvan dohvata dece. Čuvati na suvom mestu izvan izravne sunčeve svetlosti na sobnoj temperaturi.

Више информација
Оцене73
Варијације производа
Питање о производу
Блог