Saw Palmetto - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Saw Palmetto су веганске капсуле које садрже 150 мг екстракта из суптропске биљке Saw Palmetto (Serenoa repens). Јавља се у југоисточним подручјима Седињених Америчких Држава и Флориде, где се користи због потенцијалних позитивних дејстава на мушкарце. Садржи флавоноиде, стеаринску киселину, палмитинску киселину, олеинску киселину и друге масне киселине. 

 

На стању
900,00din.~(7.68 €)
Опис

Saw Palmetto - 150 мг екстракта из суптропске биљке која садржи масне киселине и флавоноиде са антиоксидативним својствима

Saw Palmetto је 150 мг екстракта биљке Saw palmetto (Serenoa repens) у облику капсула. То је ниско растућа суптропска палма која се углавном јавља на Флориди. Узгаја се као украсна биљка, а плодови се често користе у производњи разних производа. Saw palmetto је тренутно предмет истраживања због њених потенцијалних благотворних дејства на мушки организам.  

                    

Биљка је богата масним киселинама, посебно стеаринском киселином, палмитинском киселином, олеинском киселином, флавоноидима и другим састојцима са биолошки активним дејствима. Једна капсула снабдеће вас са 150 мг висококвалитетног екстракта из биљке Saw palmetto са широким спектром дејстава.                                          
                                          

Saw Palmetto - Gymbeam

             

Saw Palmetto и њене предности 

  • 150 мг екстракта из биљке Saw palmetto 
  • у облику је капсула 
  • садржи масне киселине
  • користи се за усклађивање мушког организма 

                                        

Састав

Средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), екстракт saw palmetto 45% (Serenoa repens), масне киселине, средство против згрудњавања (калцијум фосфат, магнезијум стеарат), капсула хипромелозе. 

                     

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсулу дневно. 

                       

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 капсула
Екстракт Saw palmetto (Serenoa repens) 150 мг

                

Упозорење 

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. 

 

 

 

 

 

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу