Торба за храну Advanced Prep Black - GymBeam

Процена:
100 % of 100
100% (3)
Произвођач: GymBeam

Торба за храну Advanced Prep Black нуди максималан простор за складиштење Ваших фитнес оброка и на тај начин удовољава захтевима чак и најзахтевнијих љубитеља фитнеса. Садржи 3 издржљиве пластичне посуде са провидним поклопцем и 2 џепа за убацивање гела. Помоћу њих можете храну и пиће одржавати хладнима или топлима. На обе стране торбе налазе се 2 пространа џепа са патентним затварачем, који су идеални за складиштење шејкера, флаше са водом или додатака исхрани. Торба има подесиву нараменицу и издржљиву ручку за максималну удобност при ношењу.

На стању
4.690,00din.
Препоручена малопродајна цена: 0,00din.

Торба за храну Advanced Prep Black - модерна торба за храну која може удовољити захтевима и најзахтевнијих љубитеља фитнеса

Торба за храну Advanced Prep Black нуди максималан простор за складиштење свих Ваших фитнес оброка. У њој се налазе 3 висококвалитетне пластичне посуде са провидним поклопцем за практично складиштење хране. Торба такође садржи 2 врећице са гелом које ће Вашу храну и пиће држати хладнима или топлима. Ефекат загревања можете постићи стављањем врећице са гелом у микроталасну пећ или топлу воду на неколико минута. За ефекат хлађења, препоручујемо стављање врећице у замрзивач на неколико минута. Затим једноставно ставите врећицу са гелом у изоловани одељак на врху торбе. На обе стране торбе налази се велики, пространи џеп са патентним затварачем који је погодан за складиштење шејкера, флаша са водом или додатака исхрани. Торба за храну има практичну подесиву нараменицу и чврсту издржљиву ручку која обезбеђује удобност приликом ношења.

  Гел кесице, које долазе уз торбу, имају и другу сврху. Можете их користити као регенеративну помоћ за загревање или хлађење мишића. 

Димензије

ДимензјеДужинаШиринаВисинаЗапремине
Чиније  22,5 cm 14,8 cm 6,5 cm  1,3 l
Торба 42 cm 21,5 cm 25,5 cm 20 l
Више информација
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
ean 8586022211966
Број комада по палети 3150 ком.
Број комада по паковању 70 ком.
Бруто тежина 1.35 kg
Дужина 38.00 cm
Ширина 24.00 cm
Висина 26.00 cm
Главна категорија Торбе за храну
Остале категорије Производи
Остало
Спортске торбе
Фитнес поклони
Поклони за њу
Поклони за њега

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Customer reviews Торба за храну Advanced Prep Black - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Торба за храну Advanced Prep Black - GymBeam
Ваша оцена
Variants Цена Посебна цена На стању
single_variant 5.290,00din. 4.690,00din.
на стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор