Витамин К2 - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

Витамин К2 (MK-7) је биолошки најактивнији облик витамина К у облику ефикасних капсула. Доприноси правилном згрушавању крви и одржавању здравих костију.

На стању
1.150,00din.~(9.81 €)
Опис

Витамин К2 (MK-7) за обезбеђивање правилног згрушавања крви и одржавање здравих костију

Витамин К2 (МК-7, menaquinone) једна је од три врсте витамина К и биолошки је најактивнији облик. Ефикасно доприноси правилном згрушавању крви и одржавању здравих костију. Делује синергијски са калцијумом и витамином Д3 па се препоручује истовремена конзумација ових састојака.

 

Међутим, витамин К2 (MK-7) се такође често налази и у животињским и ферментисаним намирницама. Можете га пронаћи у говедини, јогурту, млеку или меким сиревима. Свакако, да би се добио оптимални износ, мора се уносити и из других извора. Витамин К2 (MK-7) је у облику ефикасних капсула, а погодан је и за вегетаријанце и вегане.

 

Витамин К2 - GymBeam

 

Витамин К2 (MK-7) и његове предности

  • биолошки најактивнији облик витамина К
  • доприноси правилном згрушавању крви
  • подржава здравље костију
  • у облику капсула
  • погодно за вегетаријанце и вегане

 

Састав

Витамин К2 (менакинон-7), средство за повећавање волумена (микрокристална целулоза), капсуле хипромелозе, средство против згрудњавања (магнезијум стеарат.

 

Препоручена употреба

Узимајте 2 капсуле дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 2 каспула
Витамин К2 (MK-7) 100 μg

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Чувати на светлом и сувом месту, на температури не већој од 25 °Ц. Чувати ван домашаја мале деце. Ако узимате антикоагулансе, консултујте свог лекара у вези узимања овог производа.

Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу
Блог