Зелена кафа - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

90 %

Зелена кафа је популаран сагоревач масти из екстракта зелене кафе у размери 20:1 у облику таблета. Зелена кафа је непржени RAW облик класичне кафе која у себи задржава хлорогену киселину - естер кафе и кининске киселине као и остале активне састојке корисне за наше здравље. 

На стању
950,00din.~(8.10 €)
Опис

Зелена кафа - екстракт зелене кафе користан за здравље у облику таблета

Зелена кафа је омиљени сагоревач масти из екстракта зелене кафе који обилује антиоксидансима. Садржи и хлорогену киселину - естер кафе и кининске киселине коју због пржења није могуће наћи у зрнима класичне кафе. Наиме, зелена кафа се не пржи и на тај начин њена зрна у себи задржавају све активне састојке. Екстракт такође садржи хром који доприноси правилном метаболизму макронутријената, а у смислу губитка килограма утиче на то како организам обрађује ниво глукозе у крви. Већ једна таблета садржи чак 200 мг екстракта зелене кафе у богатој размери 20:1.

    Зелена кафа - GymBeam

Зелена кафа и њене предности

  • популарни сагоревач масти
  • једна таблета садржи 200 мг екстракта зелене кафе
  • обилује хлорогеном киселином
  • садржи хром

     

Састав

Екстракт зелене кафе 20: 1, хром-хлорид-хексахидрат, средство за повећавање волумена(микрокристална целулоза, дикалцијум-фосфат), средство против згрудњавања (магнезијум-стеарат, силицијум-диоксид).


Дозирање

Узимајте 2x1 таблету дневно пре јела.

     

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности2 таблете*RI
Екстракт зелене кафе 20:1 400 mg -
- Хлорогена киселина 200 mg -
Хром 100 μg 250 %

* Референтни унос просечне одрасле особе (8400 кЈ / 2000 кцал)

 

Упозорење: Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није намењен деци млађој од 3 године, трудницама и дојиљама. Чувајте ван домашаја мале деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директних сунчевих зрака.

Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу
Блог