Женске функционалне хеланке Infinity I - STRIX

ПроизвођачSTRIX

86 %

Женске фукнционалне хеланке Infinity I су израђене од бешавног материјала највишег квалитета који ће задовољити и најзахтевније спортисте. Поуздано упијају зној, пружају максималну удобност и носе безвременски дизајн са три дезена. Захваљујући свим својим особинама, ове хеланке су заиста јединствен комад који ћете сигурно ценити, без обзира да ли се бавите спортом или их носите у слободно време.


На стању
5.190,00din.~(44.26 €)
Опис

Женске функционалне хеланке Infinity I направљене су од удобног материјала са разрађеним кројем који наглашава заобљену задњицу

Женске функционалне хеланке Infinity I су међу премиум комадима који ће задовољити и најзахтевније жене. Произведени су помоћу јединствене бешавне технологије која осигурава максималну удобност без обзира на активност или интензитет вашег тренинга. Материјал комбинује најлон и еластан, што значи да хеланке поуздано упијају зној и савршено пристају уз ваше тело, наглашавајући вашу тешко стечену заобљену задњицу. Како би било осигурано чисто пријањање, хеланке су опремљене еластичним појасом који никада не клизи, што вам омогућава да се у потпуности фокусирате на тренинг и омиљене активности.

         

Ако сте љубитељ моде, сигурно ћете ценити модеран дизајн ових хеланки. Дизајн има тамну шему боја, али није досадан - комбинује три различита узорка који се савршено допуњују. Ово је безвременски комад који ће остати у тренду, а лако се комбинује са остатком ваше гардеробе. Ако желите да покажете своје плочице, комбинујте их са спортским грудњаком или crop-топом. И изгледају једнако сјајно уз дукс или лагану спортску јакну. Будите сигурни да нећете моћи да се не заљубите у ове хеланке, и можете бити сигурни да неће скупљати прашину негде на дну вашег ормана.           

              

Придружите се елити формираној око бренда STRIX и у потпуности изразите своју љубав према активном начину живота.

                 Женске функционалне хеланке Infinity I - STRIX

Модел је висок 162 цм и носи величину XS

          

Женске функционалне хеланке Infinity I и предности

  • произведене по најновијим технологијама
  • врхунски материјал који комбинује најлон и еластан
  • пријатне на додир
  • апсорбују влагу и зној
  • пружају максималну удобност
  • спортски минималистички дизајн
  • лако се комбинују са одевним комбинацијама
  • идеалне за спорт и слободно време

Материјал

92 % најлон, 8 % елестан

          

Табела величина

ВеличинеXSSML
Унутрашњи шав 60 cm 61 cm 62 cm 63 cm
1/2 струка 31 cm 33 cm 35 cm 37 cm
1/2 кукова 33 cm 35,5 cm 38 cm 40,5 cm
Предња страна 21 cm 22,5 cm 24 cm 25,5 cm
Задња страна 25 cm 26,5 cm 28 cm 29,5 cm
1/2 манжете 8 cm 8,5 cm 9 cm 9,5 cm
Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу
Блог