Gainer 737 - Megabol

ПроизвођачMegabol

74 %

Gainer 737 је најпопуларнији и најпродаванији гејнер на тржишту. Омиљен је углавном међу спортистима почетницима јер садржи чак 30 % беланчевина у једној дози. Потпомаже екстреман раст мишићне масе, телесне тежине и снаге. Погодан је за време фазе хипертрофије.

На стању
2.300,00din.~(19.61 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Gainer 737 је најпродаванији гејнер који подстиче екстремни раст мишићне масе

Gainer 737 је добио статус најпродаванијег гејнера на тржишту и то због његових корисних својстава. Његов главни адут је карактеристичан укус и разноликост укуса али је његова највећа предност садржај беланчевина у једној дози. Око 100% г производа садржи чак 30% беланчевина добијених из сурутке WPI, WPC и WPH, изоловане беланчевине из клица пшенице, која је богат извор Л-глутамина. Осим тога, садржи и чисте, слободне аминокиселине Л-лигхтин и Л-лизин. У поређењу са конкурентским гејнерима,проценат од 30% беланчевина је заиста дивна бројка у односу на његову цену. Gainer 737 компаније Megabol на тржишту има стварно незамењиво место, и из године у годину овај гејнер је све популарнији и продаванији.

  Gainer 737 3000 г - Megabol

Gainer 737 је одличан производ за почетнике који имају проблема око добијања на телесној тежини, са ниском и приступачном ценом, и за спортисте који тренирају снагу у фази хипертрофије. Изразитог је укуса а уз то постоји и неколико занимљивих врста укуса, међу којима ће те сигурно пронаћи и свој омиљени. Лако се растапа у води и млеку. Најефикаснији је после тренинга снаге и пре спавања.

 

Коме је Megabol Gainer 737 намењен?

Gainer 737 компаније Megabol је првенствено намењен спортистима- почетницима, који имају проблема око добијања на телесној тежини. Такође је омиљен међу искусним спортистима који га сматрају погодним производом за припрему волуменске масе.

 

Gainer 737 и његове предности

·     садржи 30 % беланчевина

·     намењен за добијање екстремне мишићне масе

·     погодан за волуменску припрему

·     комплекс једноставних и сложених сахарида

·     са великим садржајем глутамина

·     садржи цели низ витамина

·     има одличну топљивост

 

Састав

WPC (протеински концентрат сурутке), WPI (протеински изолат сурутке), хидролизовани протеин сурутке, изолирани пшенични протеин, додани Л-глутамин и протеински пептиди, слободне аминокиселине Л-леуцин и Л-лизин, једноставни и сложени сахариди, мешавина витамина.

 

Дозирање

Основну дозу, 70г производа, размутите са 220 мл воде или млека. Припремајте га непосредно пре конзумације. Коктел је најбоље конзумирати као додатни оброк између главних јела. Оптимална ефикасност се постиже узимањем производа 1 до 3 пута дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности

100 г

Беланчевине

30 г

Сахариди

59 г

Масти

0,8 г

Енергетска вредност

1543 kJ / 363 кцал

Хидролизат аминокиселине

2000 мг

Л-леуцин

100 мг

Л-лизин

300 мг

Витамин Б1 (у облику тиамина)

0,9 мг

Витамин Б2 (у облику тиамина)

1,1 мг

Витамин Б6

1,2 мг

Витамин Б12

0,65 мг

Витамин Б3

9,8 мг

Folacin

220 мг

Витамин Е

5,5 мг

Витамин Ц

33 мг

Биотин

0,08 мг

Пантотенска киселина

5,6 мг

Више информација
Оцене255
Варијације производа
Питање о производу