Ацетил Л-Карнитин – GymBeam

ПроизвођачGymBeam

90 %

Acetyl L-Carnitine капсуле садрже облик карнитина који се лако упија и природно се налази у свим ћелијама организма, где је укључен у пренос масних киселина (масти) у митохондрије. Митохондрије тада сагоревају ту масноћу како би произвели енергију. Једна капсула садржи ефикасну порцију од 500 мг ацетил Л-карнитина, који је популарно средство за сагоревање масти и ноотропик.

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Опис

Ацетил Л-Карнитин – популарно средство за сагоревање масти и функционални ноотропик

Ацетил Л-карнитин је облик карнитина који се природно налази у телесним ћелијама, где делује као средство за сагоревање масти и ноотропик. Делује као "транспортер" масних киселина (масти) до ћелијских погона, познатих и као митохондрије, где се масноћа сагорева и претвара у енергију за снабдевање организма. Тако утиче на процес сагоревања масти и производњу енергије. То може бити посебно важно за време физичке активности, кад у теорији мишићне ћелије могу потрошити више масти за снабдевање залихама енергије. Ова неесенцијална аминокиселина такође се убраја међу популарне ноотропике, који су уопштено састојци који побољшавају концентрацију и психичку ефикасност. Може делотворно проћи кроз крвно-мождану препреку и ући у мозак, где може подстаћи ефикасан метаболизам можданих ћелија, што резултира побољшањем психичке ефикасности и концентрације.    
    

                     

Ацетил Л-карнитин је,због тога, погодан за све који желе подстаћи мршављење или побољшати психичку оштрину што је више могуће. Спортисти ће ценити његово дејство на метаболизам енергије, док ће студентима, менаџерима и другим особама са захтевним послом такође бити од користи. Овај производ долази у практичном облику капсула, од којих свака садржи ефикасну дневну порцију од 500 мг ацетил Л-карнитина са широким спектром дејства.   
   

                     

Ацетил Л-Карнитин – GymBeam

               

Ацетил Л-карнитин и његове предности

  • једна капсула садржи 500 мг ацетил Л-карнитина
  • средство за сагоревање масти
  • спада међу ноотропике
  • погодан за вегане

            

Састав

Ацетил Л-карнитин, средство за повећање волумена (микрокристална целулоза), средство против згрушавања (магнезијум стеарат), капсула хипромелозе.  

          

Препоручена употреба

Узимајте 1 капсулу дневно.

            

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Ацетил Л-карнитин 500 мг

      

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену количину дневних порција. Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу
Блог