Аргинин - Amix

ПроизвођачAmix

100 %

Аргинин је додатак исхрани у облику капсула са високим садржајем полуесенцијалне аминокиселине л-аргинина и због тога ће углавном спортисти ценити његове предности. Азотов оксид се синтетизује из аргинина у организму, што утиче на проток крви у телу и зато може бити ефикасан у снабдевању активних мишића хранљивим састојцима.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Аргинин - важан састојак за стварање азотовог оксида који утиче на проток крви у организму и мишићима

Аргинин садржи аминокиселину л-аргинин у облику капсула која је повезана са низом биохемијских процеса у људском организму. Азотов оксид настаје у телу од л-аргинина који делује вазодилатацијски, и зато утиче на проток крви у периферним ткивима тела. Захваљујући томе, активним мишићима може се доставити више кисеоника и других хранљивих састојака потребних за квалитетне спортске перформансе. Овај додатак исхрани погодан је избор за спортисте који желе извући максимум из тренинга.

      

Аргинин и његове предности

  • садржи велику количину аминокиселине л-аргинина
  • у облику капсула
  • утиче на снабдевање организма и периферних ткива крвљу
  • подржава транспорт хранљивих састојака до активних мишића
  • погодно за издржљивост, снагу и спортске перформансе високог интензитета

     

Састав

База Л-аргинин, желатинска капсула (желатин, вода, боја титанијум диоксида), средства против згрудњавања: магнезијум стеарат, силицијум диоксид.

            

Препоручена употреба

Узмите дневну дозу од 4 капсуле око 30 минута после вежбања или увече. Дозу можете поделити на 2 капсуле ујутро уз оброк и 2 капсуле пре спавања.

                

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (4 капсуле)
База Л-аргинин 2000 мг

       

Упозорење

Није погодно за децу и адолесценте млађе од 18 година, труднице ни дојиље. Није погодно за метаболичке поремећаје са повишеним нивоом аргинина. Није погодно за особе које пате од дијабетеса и респираторних болести (нпр. астме), болести срца, крвних судова, јетре и бубрега као и поремећаја крвног притиска. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није намењен као замена за разнолику исхрану. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц, заштитити од директне сунчеве светлости и смрзавања.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу