Black Burn - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

0
80 %

Black Burn Micronized је сагоревач масти са научно доказаним састојцима. Обогаћен је са 300 мг кофеина и кетона, што је релативно нови састојак у сагоревачима масти. Веома је популаран међу професионалним спортистима. Сагоревач масти је погодан и за вегане.

На стању
3.090,00din.~(26.35 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Black Burn Micronized сагоревач масти који садржи кетоне и 300 мг кофеина

Black Burn Micronized је сагоревач масти који садржи научно доказане састојке. Обогаћен је са 300 мг кофеина, који помаже у појачавању енергије пре вежбања али и повећању Ваше будности и пажње, што доводи до веће концентрације на тренингу.

    

Black Burn Micronized формула укључује кетоне, који су релативно нови састојак сагоревача масти. Веома је популаран међу професионалним спортистима. Сагоревач масти садржи и витамин Б12, који доприноси смањењу исцрпљености и умора, као и правилној функцији метаболизма. То је неопходно за производњу енергије.    
   

       

Производ је такође погодан за особе које покушавају изгубити килограме или желе бити пуни енергије пре тренинга. Погодан је и за вегане.

     

Black Burn Micronized и његове предности 

  • садржи 300 мг кофеина
  • садржи кетоне и витамин Б12
  • повећава пажњу и будност
  • доприноси правилном метаболизму
  • смањује умор и исцрпљеност

   

Састав

Burn Micronized KT3X мешавина: екстракт малине (кетони који су природно присутни), екстракт Camellia Sinensis (листови), Garcinia Cambogia (стандардизовано на 50% полифенола и ЕГЦГ) (екстракт листова зеленог чаја), Yerba mate (плод), колин битартрат, Гуарана ( Paullinia cupana - семе), Capsicum Annuum (екстракт целе паприке), сибирски гинсенг, витамин Б12 (цијанокобаламин - 10 мцг - РИ 400%), кофеин (безводни), састав базе: изомалтулоза, средство за закисељавање (лимунска киселина), арома, природна боја , заслађивач (сукралоза - 36 мг).

 

Препоручена употреба 

Растопите 1 мерицу у 200 мл воде и попијте 15 минута пре доручка. Узмите још једну мерицу 8 сати касније, поподне.

      

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (5 г)
Black Burn Micronized KT3X Мешавина 550 мг
Кофеин (безводни) 300 мг

        

Упозорење

Висок садржај кофеина. Ово је додатак исхрани. Додаци исхрани се не смеју користити као замена за разнолику исхрану. Производ би се требао користити у комбинацији са разноликом исхраном и програмом вежбања, како би се постигли најбољи могући резултати. Чувати на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Производ није намењен особама млађим од 18 година. Производ није намењен за дијагнозу, лечење или превенцију било које болести. Није погодно за труднице ни дојиље. Ако користите и друге додатке исхрани или стимулансе (попут кофеина), пре узимања овог производа посаветујте се са својим лекаром. Немојте узимати производ ако имате проблема са срцем или крвним судовима, повишени крвни притисак, дијабетес, глауком, болести штитне жлезде, болест бубрега или простате. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу