DIP I Паралелне шипке Black - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

100 %

DIP I Паралелне шипке Black су посебна практична фитнес опрема за кућни тренинг снаге са сопственом тежином. Паралелне шипке су значајне по томе што су издржљиве, стабилне, имају неклизајуће ручке. Савршене су за извођење вежби као што су склекови, пропадање, стој на рукама као и многе друге вежбе.

 

На стању
4.690,00din.~(40.00 €)
Опис

DIP I Паралелне шипке Black - идеална опрема за склекове, пропадање и друге кућне вежбе са сопственом тежином

DIP I Паралелне шипке Black су практична опрема коју би сваки прави фитнес ентузијаста требао имати у својој кућној теретани. Посебно су савршене за кућни тренинг снаге са сопственом тежином и за извођење вежби попут склекова, пропадања, гимнастичких елемената и многих других вежби за горњи део тела и леђа. Конструкција је чврста и стабилна, тако да ће издржати све велике тежине. Ручка има обим од 38 мм и израђена је од неклизајућег материјала, како би се обезбедило сигурно држање. Укупна дужина паралелне шипке је 48 цм, а цев се налази на висини од 43 цм.

                       

DIP I Паралелне шипке Black - GymBeam

 

Ако желите проширити опрему за кућну теретану са још неким комадом опреме који је погодан за разне вежбе, онда су DIP I Паралелне шипке Black одличан избор. Можете ефикасно циљати горњи део тела и леђа и изградити мишићну масу у удобности свог дома.

         

DIP I Паралелне шипке Black и њене предности 

  • практична опрема за кућни тренинг снаге
  • има издржљиву конструкцију
  • дужина од 48 цм обезбеђује стабилност током тренирања
  • има неклизајуће ручке
  • може се користити за гимнастику, склекове, пропадање као и многе друге вежбе 

     

Димензије 

ДужинаШиринаВисина
48 цм 35 цм 43 цм
        
Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу
Блог