Gold Standard Pre Workout ADVANCED - Optimum Nutrition

ПроизвођачOptimum Nutrition

96 %

Gold Standard Pre-Workout ADVANCED је ефикасна мешавина за све који желе да ојачају тело и ум пре тренинга. Производ садржи стимуланс кофеин, витамине, ноотропни ацетил-Л-карнитин и састојке за бољу циркулацију крви у телу. Захваљујући томе, моћи ћете да тренинг учините што ефикаснијим и извучете максимум из себе.

На стању
4.690,00din.~(40.00 €)
Опис

Gold Standard Pre-Workout ADVANCED са кофеином даје енергију пре тренинга и помаже у постизању најбољих резултата

Gold Standard Pre-Workout ADVANCED је ефикасан суплемент за пре тренинга за спортисте који желе да извуку максимум из сваког тренинга. Садржи природни кофеин, захваљујући коме вас поуздано окрепљује пре сваке вежбе. Његов брзи почетак, који може бити непријатан за многе, оптимизован је са аминокиселином л-теанин. Штавише, на листи састојака наћи ћете и бета-аланин, који је укључен у формирање карнозина. Ово последње делује као нека врста "чистача" јер може да смањи прекомерно закисељавање мишића и накупљање млечне киселине. Ово заузврат може помоћи у смањењу умора и продужити атлетске перформансе. Цитрулин који садржи затим доприноси подршци производњи азотног оксида. Ово може да обезбеди бољу циркулацију крви у телу и веће снабдевање хранљивим материјама и кисеоником мишића који раде. Такође може имати позитиван ефекат на ваш учинак.

                

Да би се што више концентрисао на тренинг и подржао сагоревање масти, производ садржи и ацетил-Л-карнитин. Главни задатак карнитина је транспорт масних киселина у ћелијске митохондрије, где се сагоревају за производњу енергије. Због чињенице да ацетил-л-карнитин боље путује до мозга, с правом се убраја у ноотропе. Ове супстанце се користе за подршку можданих функција, концентрације и менталних способности. Други састојак је Н-ацетил-Л-тирозин. То је ефикасан облик тирозина који је полазни материјал за производњу бројних неуротрансмитера, укључујући адреналин или допамин.

           

Затим, производ садржи и аминокиселину леуцин, која спада у познате БЦАА, а такође је и аминокиселина са највећим анаболичким потенцијалом. Делује као прекурсор протеина мТОР, који, између осталог, покреће производњу мишићних протеина. Зато је то важно и не само за јаке спортисте. Витамини попут Б6 и Б12 такође су подједнако важан део суплемента пре тренинга. Доприносе правилном метаболизму важном за производњу енергије, оптималном функционисању нервног система, психе и смањењу умора и исцрпљености.

               

Производ садржи и екстракт семена грожђа, који је због његовог дејства популаран међу људима који желе да побољшају своје здравље и смршају. Још један важан састојак садржан је у патентираној мешавини PerforMelon , која је концентрисани извор биоактивних супстанци које се природно налазе у лубеници. Последњи укључени састојак је екстракт црног бибера који садржи пиперин, који се додаје производима како би се повећала апсорпција појединачних састојака.

                  

Gold Standard Pre-Workout ADVANCED стога, то је функционални комплекс за свакога ко жели да се фокусира на вежбу и пружи најбољи перофрманс.

              

Gold Standard Pre-Workout ADVANCED и његове предности

  • функционални pre-workout са природним садржајем кофеина и л-теанина
  • садржи бета-аланин, цитрулин и ноотропни ацетил-л-карнитин
  • обогаћен неопходним витаминима
  • појачава пре вежбања
  • утиче на циркулацију крви и перформансе
  • садржи ноотроп за бољу концентрацију
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • долази у облику високо растворљивог праха
  • истиче се освежавајућим, изврсним укусом

           

Састав

Укус Tropical: Л-цитрулин, бета-аланин, Л-леуцин, киселине (лимунска киселина, јабучна киселина, Л(+)-винска киселина), ароме, средства против згрушавања (калцијум силикат, силицијум оксид), Н-ацетил- Л-карнитин, Н-ацетил-Л-тирозин, боје (куркумин, бета-каротен), сок од лубенице у праху PerforMelon, инулин, заслађивачи (ацесулфам калијум, сукралоза), природни кофеин, Л-теанин, екстракт грожђа (Vitis vinifera, семенке ), пиридоксин хидрохлорид, екстракт црног бибера (Piper nigrum, плод), никотинамид, калцијум Д-пантотенат, цијанокобаламин. Може да садржи: млеко, глутен, јаја, соју, орашасте плодове и кикирики.

Укус Blue raspberry: Л-цитрулин, бета-аланин, Л-леуцин, киселине (лимунска киселина, јабучна киселина, Л(+)-винска киселина), ароме, агенси против згрушавања (калцијум силикат, силицијум оксид), Н-ацетил - Л карнитин, Н-ацетил-Л-тирозин, PerforMelon сок од лубенице у праху, инулин, заслађивачи (ацесулфам калијум, сукралоза), природни кофеин, Л-теанин, спирулина у праху, екстракт грожђа (Vitis vinifera, семенке), пиридоксин хидрохлорид, црни екстракт паприке (Piper nigrum, плод), никотинамид, калцијум Д-пантотенат, цијанокобаламин. Може да садржи: млеко, глутен, јаја, соју, орашасте плодове и кикирики.

Укус Fruit punch: Л-цитрулин, бета-аланин, Л-леуцин, киселине (лимунска киселина, јабучна киселина, Л(+)-винска киселина), ароме, средства против згрушавања (калцијум силикат, силицијум оксид), Н-ацетил - Л-карнитин, Н-ацетил-Л-тирозин, боје (цвекла, куркумин, бета-каротен), сок од лубенице у праху PerforMelon, инулин, заслађивачи (ацесулфам К, сукралоза), природни кофеин, Л-теанин, екстракт грожђа (Vitis vinifera, семе), пиридоксин хидрохлорид, екстракт црног бибера (Piper nigrum, плод), никотинамид, калцијум Д-пантотенат, цијанокобаламин. Може да садржи: млеко, глутен, јаја, соју, орашасте плодове и кикирики.

Укус Sour gum: Л-цитрулин, бета-аланин, Л-леуцин, киселине (лимунска киселина, јабучна киселина, Л(+)-винска киселина), ароме, агенси против згрушавања (калцијум силикат, силицијум), Н-ацетил- Л-карнитин, Н-ацетил-Л-тирозин, боја (цвекла), сок од лубенице у праху PerforMelon, инулин, заслађивачи (ацесулфам К, сукралоза), природни кофеин, Л-теанин, спирулина у праху, екстракт грожђа (Vitis vinifera, семенке) , пиридоксин хидрохлорид, екстракт црног бибера (Piper nigrum, плод), никотинамид, калцијум Д-пантотенат, цијанокобаламин. Може да садржи: млеко, глутен, јаја, соју, орашасте плодове и кикирики.

       

Препоручена употреба

Узмите 1 мерицу (21 г) 20 - 30 минута пре тренинга.

    

Таблица нутритивноих вредности

Нутритивне вредности ( укус tropical) 1 порција (21 g)
Niacin 4 mg
Витамин Б6 0.31 mg
Vitamin B12 0.59 μg
Pantotenska kiselina 1 mg
Цитрулин 6 g
Бета аланин 3.2 g
Л-Леуцин 3 g
Н-ацетил-Л-карнитин 1 g
Н-ацетил-Л-тирозин 1 g
PerforMelon 500 mg
Кофеин 200 mg
Л-Теанин 100 mg
Екстракт грожђа 50 mg
Пиперин 5 mg

 

Нутритивне вредности ( укус blue raspberry) 1 порција (21 g)
Ниацин 4 mg
Витамин Б6 0.31 mg
Витамин Б12 0.59 μg
Pantotenska kiselina 1 mg
Цитрулин 6 g
Бета аланин 3.2 g
Л-Леуцин 3 g
Н-ацетил-Л-карнитин 1 g
Н-ацетил-Л-тирозин 1 g
PerforMelon 500 mg
Кофеин 200 mg
Л-Теанин 100 mg
Екстракт грожђа 50 mg
Пиперин 5 mg

 

Нутритивне вредности ( укус fruit punch) 1 порција (21 g)
Ниацин 4 mg
Витамин Б6 0.31 mg
Витамин Б12 0.59 μg
Пантотенска киселина 1 mg
Цитрулин 6 g
Бета аланин 3.2 g
Л-Леуцин 3 g
Н-ацетил-Л-карнитин 1 g
Н-ацетил-Л-тирозин 1 g
PerforMelon 500 mg
Кофеин 200 mg
Л-Теанин 100 mg
Екстракт грожђа 50 mg
Пиперин 5 mg

 

Нутритивне вредности ( укус sour gummy) 1 порција (21 g)
Ниацин 4 mg
Витамин Б6 0.31 mg
Витамин Б12 0.59 μg
Пантотенска киселина 1 mg
Цитрулин 6 g
Бета аланин 3.2 g
Л-Леуцин 3 g
Н-ацетил-Л-карнитин 1 g
Н-ацетил-Л-тирозин 1 g
PerforMelon 500 mg
Кофеин 200 mg
Л-Теанин 100 mg
Екстракт грожђа 50 mg
Пиперин 5 mg

    

Упозорење

Додатак је намењен особама старијим од 18 година. Није погодно за труднице и дојиље. Посаветујте се са својим лекаром о узимању овог додатка ако имате било које од следећих стања: висок или низак крвни притисак, срчану аритмију, било какве проблеме са срцем, дисфункцију или проблеме са јетром, дијабетес, менталне поремећаје, простату или проблеме са дисањем.

Алергени: Може да садржи: млеко, глутен, јаја, соју, орашасте плодове и кикирики.

 

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу