Микронизовани креатин монохидрат (100% Creapure®) - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

88 %

Микронизовани креатин монохидрат Creapure® је 100% чисти креатин монохидрат који је микронизован на мале честице што што гарантује савршену топљивост у било којем пићу. Помаже повећати снагу и физичке перформансе, подржава раст мишића.

На стању
3.290,00din.~(28.06 €)
Опис

Микронизовани креатин монохидрат - 100% чисти креатин Creapure® који ће подржати раст мишићне масе, појачаће снагу и дати енергију

Микронизовани креатин монохидрат Creapure® је 100% микронизовани , чисти и лабораторијски испитани креатин монохидрат који је као једини креатин који се производи унутар ЕУ у Немачкој. У њему се не налазе никакве додатне материје које могу настати у производњи креатина, па чак ни угљени хидрати. Захваљујући својој структури, активни састојак се може отопити 100%, што узрокује то да ће се микронизовани креатин монохидрат врло лако и брзо апсорбовати.

               

Креатин је у телу потребан за снабдевање фосфатним скупинама за регенерацију АТП и служи и као извор ћелисјке енергије за мишиће. Има способност одмах напунити енергију и одложити енергетску кризу која може настати током захтевних тренинга. Истовремено повећава волумен мишићних ћелија и помаже у повећању снаге и физичких перформанси. Креатин такође има способност сузбити формирање млечне киселине што доприноси ублажавању и превенцији грчева у мишићима. Дозирање микронизованог креатина монохидрата је мање него код класичног креатина управо захваљујући његовом 100% чистом саставу и лаганој апсорпцији.

 

Микронизовани креатин монохидрат (100% Creapure®) и његове предности:

  • 100% чисти, микронизовани креатин монохидрат
  • не садржи никакве додатне материје ни угљене хидрате
  • врло се брзо и лако апсорбује
  • подржава раст мишићне масе
  • осигурава регенерацију АТП,одмах употребљиву енергију за мишиће
  • повећа снагу и физичке перформансе
  • може одмах напунити енергијом
  • ублажава ризик грчева у мишићима

  

Састав

Unflavored: креатин монохидрат (100% Creapure®).

Наранџа: креатин монохидрат (100% Creapure®), лимунска киселина, јабучна киселина, арома, боја: бета каротен, боја: сукралоза.

Лимун: креатин монохидрат (100% Creapure®), лимунска киселина, јабучна киселина, арома, боја (шафраника, екстракт спирулине), боја: сукралоза.

 

Дозирање

Препоручујемо узимање 3-5 г производа помешаног с водом или воћним соком, и то 1 до 2 пута дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (unflavored)1 доза (5 g)
Микронизовани креатин монохидрат (Creapure®) 5 g

 

Упозорење

Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Чувајте на сувом месту, заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није прикладан за децу, труднице и дојиље. Држите ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за било какву штету узроковану неправилном упоребом или складиштењем. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене190
Варијације производа
Питање о производу
Блог