Куркумин Softgels - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Куркумин Softgels су капсуле куркумина са стандардизованим 95 % екстрактом из корена куркуме. Он је богат куркуминоидима, посебно полифенолом куркумином. Куркума је вековима популаран зачин и бојило, посебно у азијској кухињи. Производ је у облику изврсно топљивих софтгел капсула.

На стању
5.390,00din.~(45.97 €)
Опис

Куркумин Softgels садрже 95 % екстракт из корена куркуме

Куркумин Softgels је екстракт из корена куркуме (Curcuma longa) у облику изврсно топљивих софтгел капсула. Куркума је корен сличан ђумбиру који је познат посебно у азијској кухињи и то захваљујући својим антиоксидативним ефектима. Своју специфичну жуту боју има захваљујући етеричном уљу чији део је куркумин. Свака капсула садржи најмање 95 % куркуминоида од 450 мг, а осим куркумина у њима ћете наћи и деметоксикуркумин и бисдеметоксикуркумин. Куркумин Softgels прикладан је и за особе с интолеранцијама и алергијама јер је без глутена, млека, соје и орашастих плодова.

      

Куркумин Softgels - NOW Foods

Куркумин Softgels i njegove prednosti:

  • то је стандардизовани екстракт
  • 95 % екстракт коријена куркуме
  • богат је куркуминоидима
  • у облику добро топљивих софтгел капсула            

    

Састав

Сунцокретово уље, Softgel капсула (желатин, глицерин, вода, сорбитол, боја карамеле), пчелињи восак и екстракт рузмарина (лист).

     

Дозирање

Узимајте 1 софтгел таблету, 2 до 4 пута дневно уз јело.

    

Таблица нутриитивних вредности

Нутритивне вредности1 tableta

Екстракт корена куркуме (Curcuma longa)
    [Стандардизовано на мин. 95 % куркуминоида (450 mg)
    (укључујући куркумин, demethoxycurcumin i bisdemethoxycurcumin)]      

475 mg

   

Упозорење

Само за одрасле. Ако сте трудни / дојите, узимате лекове, имате здравствени проблем или имате историју болести јетре, жучна кеса или гастроинтестиналног тракта, посаветујте се са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу