Тирозин - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

91 %

Тирозин је неесенцијална аминокиселина коју тело може да произведе, али кад га нема, треба га допунити. У телу он је претеча неколико неуротрансмитера, попут адреналина и допамина.

На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Опис

Тирозин - неесенцијална аминокиселина и претеча допамина и адреналина

Тирозин су капсуле које садрже неесенцијалну аминокиселину Л-тирозин. Људско тело прима тирозин у облику хране или додатака исхрани, али тело га такође може произвести из фенилаланина. Тирозин је у телу претеча неколико неуротрансмитера, попут адреналина, норадреналина или допамина, поред тога користи се за производњу хормона штитне жлезде.

Допамин преноси хемијске информације у телу и утиче на људско понашање попут мотивације, пажње или расположења. Она је уско повезана са осећајем среће. Адреналин и норадреналин у телу повећавају откуцаје срца или ниво шећера у крви. Конзумирање тирозина обезбедиће унос те аминокиселине у тело и у 1 дози ћете добити до 1000 мг Л-тирозина.

 

Тирозин и његове предности:

  • неесенцијална аминокиселина
  • је претеча адреналина и допамина
  • у 1 дози добијате 1000 мг Л-тирозина
  • је у практичном облику капсула

 

Састав

Л-тирозин, средство против згрудњавања (магнезијум стеарат), желатинска капсула.

 

Дозирање

Узимајте 2 капсуле дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капсуле)

Л-Тирозин

1000 mg

 

Упозорење

Додатак исхрани. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Производ није замена за уравнотежену и разноврсну исхрану. Особе које пате од болести штитне жлезде пре употребе треба да се консултују са лекаром. Производ није намењен деци млађој од 3 године, трудницама и дојиљама. Чувати ван директне сунчеве светлости и на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Чувајте ван домашаја мале деце.
Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу
Блог