OstroVit Биљни суплементи

Биљни суплементи од произвођача OstroVit је категорија која садржи адаптогене, антиоксиданте и различите облике биљних екстраката који се могу похвалити многим благотворним ефектима на људски организам, здравље и укупну виталност. Дакле, и мушкарци и жене могу изабрати одређени производ који ће им помоћи да остваре свој специфични циљ.

                    

Ако желите да заштитите ћелије од оксидативног стреса и њиховог прераног старења, онда се одлучите за рутин, Tart Cherry, ликопен или лутеин, који су познати по високом садржају антиоксиданата. Поред тога, ликопен и лутеин су такође намењени људима који желе да подрже свој вид. Биљни додаци такође могу допринети менталном благостању. Адаптогени као што су Ginseng и Rhodiola rosea су савршен избор јер могу да помогну у суочавању са стресом, а самим тим и да повећају отпорност тела.

 Прикажи више

Ако желите да подржите своју концентрацију, онда је гуарана дефинитивно вредна ваше пажње. Захваљујући природном садржају кофеина, у стању је да вам пружи добру енергију пре било каквог физичког или менталног учинка. Због тога је веома популарна међу спортистима и врхунским менаџерима, који морају бити стално фокусирани и спремни на све. Али неки од вас можда жуде за миром и менталним благостањем. Ако је то случај, Валеријана (Valeriana officinalis) свакако може бити од помоћи, јер је биљка која има умирујуће дејство. Због тога је популарна међу људима који имају проблема са спавањем, стресним животима или онима који желе да смире свој ум и тело из било ког другог разлога. Посебно жене ће такође сигурно ценити њену потенцијалну способност да елиминише непријатне симптоме ПМС-а.

              

А нисмо заборавили ни на биљне суплементе за мушкарце. Пре свега, они ће ценити предности биљке која се зове пискавица. Садржи активне супстанце које се тренутно анализирају на њихов могући утицај на повећање тестостерона, либида и побољшање квалитета сексуалног живота. Затим, Saw palmetto може помоћи у укупној хармонизацији мушког здравља. Као што видите, биљни суплементи могу имати много позитивних ефеката на људско тело. Њихова суплементација је тако један од најприроднијих начина да се организму помогне боља концентрација, сан, подршка психи, смањење стреса и опште здравље и виталност.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (14)
 2. NOW Foods (3)
 3. VanaVita (1)
 4. OstroVit (1)
Таблете
 1. 90 табл. (1)
Текстура
 1. таблете (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Етикете производа
 1. Vegan (1)
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. Гуарана 90 таблета - OstroVit
  Гуарана - OstroVit
  93%
  93 % (3)
  900,00din.

1 Ставка