Healthy Package - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam

Healthy Package садржи витамин Ц који побољшава функције нервног и имуног система, Vitality Complex - комплекс минерала и витамина и омега 3 - здраве масти које помажу у одржавању нормалног нивоа холестерола, крвног притиска и имају својства антиоксиданса.


Више није доступно
Очекивана цена 3.205din.

Healthy Package - комбинација витамина и омега 3 за јачање имунитета

Healthy package садржи: Витамин Ц 90 тбл, Vitality Complex 120 тбл и Омега 3 - 240 капс

 

Витамин Ц 1000 је додатак исхрани који служи за спречавање грипа, скраћује трајање прехладе и осталих вирусних обољења, те подстиче стварање колагена, што цене сви, не само спортисти.


Multivitamin Vitality complex је комплекс минерала, витамина и антиоксиданаса за мушкарце и жене који покрива дневну прехрамбену потребу. Садржи оптималну дозу витамина Ц, витамина Е и витамина Б, те остале активне компоненте као што су гинко билоба за боље памћење и минерале као што су цинк, магнезијум, силицијум, гвожђе, селен.

 

Омега 3 су незасићене масне киселине које организам не може сам створити. Садрже 18% ЕПА и 12% ДХА које одржавају здравље целог кардиоваскуларног система. Омега 3 су здраве масноће које помажу одржавати ниво холестерола и крвни притисак, те имају антиоксидацијска својства.

 

Healthy Package - GymBeam

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Главна категорија Фитнес поклони

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Customer reviews Healthy Package - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Healthy Package - GymBeam
Ваша оцена
Balenie Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор