Healthy Package - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam

Healthy Package садржи витамин Ц који побољшава функције нервног и имуног система, Vitality Complex - комплекс минерала и витамина и омега 3 - здраве масти које помажу у одржавању нормалног нивоа холестерола, крвног притиска и имају својства антиоксиданса.


Више није доступно

Healthy Package - комбинација витамина и омега 3 за јачање имунитета

Healthy package садржи: Витамин Ц 90 тбл, Vitality Complex 120 тбл и Омега 3 - 240 капс

 

Витамин Ц 1000 је додатак исхрани који служи за спречавање грипа, скраћује трајање прехладе и осталих вирусних обољења, те подстиче стварање колагена, што цене сви, не само спортисти.


Multivitamin Vitality complex је комплекс минерала, витамина и антиоксиданаса за мушкарце и жене који покрива дневну прехрамбену потребу. Садржи оптималну дозу витамина Ц, витамина Е и витамина Б, те остале активне компоненте као што су гинко билоба за боље памћење и минерале као што су цинк, магнезијум, силицијум, гвожђе, селен.

 

Омега 3 су незасићене масне киселине које организам не може сам створити. Садрже 18% ЕПА и 12% ДХА које одржавају здравље целог кардиоваскуларног система. Омега 3 су здраве масноће које помажу одржавати ниво холестерола и крвни притисак, те имају антиоксидацијска својства.

 

Healthy Package - GymBeam

 

Упозорење

Додатак исхрани. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није намењен као замена за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце!

Више информација
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа дијетално
Главна категорија Поклони за целу породицу
Остале категорије Витамини
Фитнес поклони
Поклони за њу
Поклони за њега

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Healthy Package - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Healthy Package - GymBeam
Ваша оцена
Balenie Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор