Креатин TABS 1500 mg - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

90 %

Креатин tabs је креатин монохидрат, који пружа молекуле креатина за одржавање мишићне енергије, повећава доступност АТП-а за мишиће, продуктивност, снагу, синтезу беланчевина и обим мишићне масе. Једна таблета садржи чак 1500 мг креатин монохидрата, захваљујући чему је овај суплемент високо делотворан.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Креатин TABS je креатин монохидрат за повећање снаге,мишићне масе и продуктивности

Креатин tabs је креатин у облику таблета који даје молекуле креатина за одржавање енергије и то уграђивањем фосфокреатина за активне мишиће. Мишићима додаје АТП, непосредан извор енергије. С обзиром да мишићна влакна садрже АТП само за неколико мишићних контракција, преосталу АТП енергију потребно је додати мишићима на други начин. Креатин делује на механизме АТП поклањањем фосфатног јона а тиме повећава доступност АТП-а,а то је мишићима потребно за време интензивног тренинга.

  

Креатин је материја, коју поседује људско тело (налази се претежно у црвеним мишићним влакнима, али такође је присутна у мозгу и у срцу). Тело има способност стварања само у малим количинама или га добија путем исхране из оброка као што је црвено месо или риба, али се топлотном обрадом његова се вредност убрзано смањује. Ако је унос исхраном низак, креатин је могуће створити од природних аминокиселина, као што су глицин, аргинин и метионин у јетри, бубрезима и у панкреасу. Ако причамо о допуни креатина, морамо рећи да је потребно натерати мишићне ћелије да сачувају одређену количину креатина. Зато је на почетку креатинског циклуса потребно убацити прво такозвану фазу пуњења после које следи фаза одржавања за време које се дневна доза постепено смањује.

  

Креатин побољшава продуктивност, снагу, синтезу беланчевина и повећава обим мишића. Могуће га је узимати уз напитке од угљених хидрата и беланчевина са ниским садржајем масти.

Креатин и његове предности

  • побољшава раст мишићне масе
  • побољшава повећање снаге
  • повећава доступност мишићне енергије (АТП)
  • повећава продуктивност тренинга (више серија и више понављања)
  • побољшава повећање телесне масе
  • скраћује време регенерације после тренинга

 

Састав

Креатин монохидрат, МЦЦ целулоза, магнезијум стеарат, ПВПП

 

Дозирање

Препоручујемо узимање 3 таблете после тренинга пре јела у комбинацији с једноставним угљеним хидратима.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности
Препоручена доза (3 таб)
Калорије 4,36 kJ / 18 kcal
Масти 0 g
Угљени хидрати 0 g
Беланчевине 0 g
Креатин монохидрат
4500 мг
Више информација
Оцене18
Варијације производа
Питање о производу
Блог