Торба за храну Fit Prep Black + 6 посуда - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

85 %

Торба за храну Fit Prep Black + 6 посуда је веома практично решење које омогућава да увек имате свој оброк са собом. Капацитет му је 27,7 литара, садржи 6 практичних посуда за оброке и паковање топлог/хладног гела, нуди довољно простора, безбедно складиштење, а вашу ће храну одржавати на потребној температури. Нећете више морати бринути о просипању или цурењу. Погодно је за оне који храну припремају унапред за понети на посао или у школу и траже ефикасно решење ношења како би је имали увек уз себе.

На стању
6.190,00din.~(52.79 €)
Опис

Торба за храну Fit Prep + 6 посуда - нека ваш дневни мени буде увек уз вас

Торба за храну Fit Prep Black + 6 посуда нуди довољно простора за складиштење, капацитета 27,5 литара. Садржи 6 практичних посуда за припрему оброка и паковање топлог/ хладног гела. Припрема хране, кључна за оне који желе постићи своје циљеве, једна је од пријатних обавеза љубитеља фитнеса. Међутим, не можете увек уживати у њој код куће. Ако желите кувати, контролисати унос хране и енергије, јести здраву храну, можда ће вам помоћи да своје оброке ставите у посуде и понесете их са собом. Тада добро дођу посуде за оброке као и врећице за припрему оброка.

                     

Ову елегантну и функционалну Fit Prep Black торбу за храну лако је носити, а тиме вам се омогућава да доручак, јутарњи или поподневни међуоброк, ручак или вечеру понесете било где са собом. Држаће ваш оброк на потребној температури и нећете морати да бринете хоће ли се пребрзо охладити или загрејати. Уз то, обезбедиће вам да имате свакодневне хранљиве састојке увек уз себе. Ова практична торба израђена је од висококвалитетних материјала. Представља веома практично решење за посао, школу или на путовање. Храну ћете чувати на сигурном, без просипања или цурења.

                         
Гел кесице, које долазе уз торбу, имају и другу сврху. Можете их користити као регенеративну помоћ за загревање или хлађење мишића. 
Торба за храну Fit Prep Black + 6 посуда - GymBeam

 

Торб за храну Fit Prep Black + 6 посуда и њене предности

  • капацитет 27,5 литара
  • садржи 6 посуда за оброкке и паковање топлог/хладног гела
  • практично решење да ваш оброк буде увек уз вас
  • идеално за особе које воле припрему оброка
  • нуди довољно простора за складиштење и држи ваше оброке на сигурном

                 

Величина

ВеличинаДужинаШиринаВисинаКапацитет
Посуда 20 цм 14 цм 5.5 цм 1 Л
Торба* 56,5 цм 23,5 цм 32,5 цм 27,5 Л
* величина без бочних џепова
Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу
Блог