Торба за храну FIT Prep Pink - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

96 %

Торба за храну FIT Prep Pink је компактна торба за храну са 3 чврсте пластичне посуде са провидним поклопцем, заједно са 3 кашике. Торба такође укључује и 2 џепа за убацивање гела помоћу којих можете храну држати топлом или хладном у складу са Вашим потребама. Торба са храном такође има практични бочни џеп за одлагање шејкера или боце са водом. Има подесиву нараменицу и издржљиву ручку захваљујући којој обезбеђује максималну удобност при ношењу.

На стању
4.990,00din.~(42.55 €)
Опис

FIT Prep Pink торба за храну - пространа торба, захваљујући којој ћете при руци увек имати своје омиљене фитнес оброке

The FIT Prep Pink торба за храну је компактна торба за храну са 3 издржљиве пластичне посуде са провидним поклопцем, заједно са 3 кашике. Торба такође укључује и 2 џепа за убацивање гела. Помоћу њих у торби можете одржавати храну хладном или топлом. За ефекат загревања једноставно ставите врећицу са гелом у микроталасну или топлу воду на неколико минута. За ефекат хлађења, препоручујемо стављање врећице у замрзивач на неколико минута. На левој страни торбе налази се отворени простор за складиштење Ваше боце или шејкера. На десној страни торбе пронаћи ћете пространи џеп са патентним затварачем.

 Гел кесице, које долазе уз торбу, имају и другу сврху. Можете их користити као регенеративну помоћ за загревање или хлађење мишића. 

 Torba za hranu FIT Prep Pink - GymBeam

The FIT Prep Pink торба за храну, осим елегантног дизајна са иновативним причвршћивањем са предње стране, нуди Вам и удобност приликом ношења. То гарантује подесива нараменица заједно са фиксном ручком. Укратко, овај модерни комад спада у "must have" опрему сваког љубитеља фитнеса!

 

Димензије

ДимензијеДужинаШиринаВисинаЗапремина
Кутија за храну 20 cm 14 cm 5.5 cm 1 L
Торба* 25 cm 17 cm 24 cm 10,2 L
* димензије не укључују бочне џепове
Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу