Cellucor Појачивачи хормона и стимуланси

Појачивачи хормона и стимуланси од произвођача Cellucor је категорија која покрива производе који функционишу као природне алтернативе анаболицима, као и разне стимулансе пре тренинга. Ове производе траже људи у свету фитнеса и други како би побољшали своје перформансе, снагу и стимулисали раст мишића. Међутим, они такође утичу на одржавање оптималног нивоа тестостерона у крви, који игра фундаменталну улогу у многим виталним биолошким процесима.

 Прикажи више

Ова категорија нуди:

 • Стимуланси пре тренинга, који су популаран начин да побољшате перформансе, снагу или да добијете енергију пре напорне физичке активности.
 • НО суплементи који могу да унапреде циркулацију крви у целом телу и ефикасно напумпају мишиће пре вежбања.
 • HMB, који може инхибирати разградњу мишићних протеина и такође помоћи у расту мишића.
 • Појачивачи хормона у облику биљних екстраката или на неки други начин, који су тражени у циљу побољшања перформанси, снаге и стимулисања раста мишића.
 • Кофеин се користи за одржавање будности и концентрације на послу, током учења или других свакодневних или спортских активности.
 • Бета-аланин, који се сврстава међу неесенцијалне аминокиселине и служи као прекурсор за синтезу карнозина.
 • ДАА, који се сврстава међу неесенцијалне аминокиселине и регулише синтезу тестостерона.

 

Стимуланси пре тренинга су популарни међу људима који желе да побољшају своје перформансе, снагу или да добију енергију пре напорне физичке активности. Обично долазе у облику праха, shot-ова или капсула. Штавише, могу да садрже само једну компоненту, што је посебно корисно у случају да сами желите да саставите свој pre-workout, на пример кофеин или таурин. Али постоје и вишекомпонентни стимуланси пре тренинга чија је главна предност што комбинују неколико функционалних састојака са синергистичким током деловања. Пример је THOR pre-workout са садржајем бројних активних састојака за повећање перформанси и издржљивости.

НО суплементи укључују друге врсте додатака пре тренинга који вам могу ефикасно помоћи да добијете енергију пре физичке активности. То је зато што утичу на производњу азотног оксида (НО) који утиче на циркулацију крви у целом телу. Захваљујући вазодилатацији, познатој и као проширење крвних судова, више кисеоника и хранљивих материја може доћи до мишића. Ово на крају може резултирати бољим перформансама. Суплементи са овим ефектом укључују, на пример, аргинин А.К.Г или Цитрулин Малат.

Затим, имамо HMB суплементе, који су производи који садрже супстанцу познату као β-хидрокси β-метилбутират. Ово је активни метаболит аминокиселине леуцин, који се, заједно са валином и изолеуцином, сврстава међу БЦАА. HMB је веома популаран међу спортистима јер им помаже да скрате време регенерације. Штавише, може се похвалити и антикатаболичким ефектом.

Појачивачи хормона се користе у свету фитнеса за побољшање перформанси, повећање снаге и промовисање раста мишића. Поред тога, они могу помоћи у одржавању оптималног нивоа тестостерона у крви, јер овај хормон игра основну улогу у многим виталним биолошким процесима. То утиче, на пример, на величину и снагу мишића, костију, као и на целокупно репродуктивно здравље мушкараца.

Кофеин је такође присутан у овој категорији и сматра се најпопуларнијим стимулансом широм света. Веома је популаран избор за одржавање будности и концентрације током рада, учења и других свакодневних или спортских активности. Додаци исхрани са садржајем кофеина тражени су и код спортиста који их узимају пре тренинга. Обично долазе у облику таблета или капсула, али их можете пронаћи и као део сложених мешавина пре тренинга.

Бета-Аланин покрива производе који садрже истоимену неесенцијалну аминокиселину. То је прекурсор за синтезу карнозина, који помаже у смањењу ацидозе. Овај ефекат може довести до одлагања умора, лакшег вежбања током напорног тренинга или продужења спортских перформанси.

На крају, али не и најмање важно, имамо ДАА који се сврстава међу неесенцијалне аминокиселине и повезан је са потенцијалним корисним ефектима на репродуктивно здравље мушкараца и нивое тестостерона у крви, који су кључни за опште здравље мушкараца. То је зато што утиче на величину и снагу мишића, густину костију и опште репродуктивно здравље.

Изаберите из наше широке понуде додатака за подршку пре тренинга и тестостерона и осетите њихов ефекат на сопственој кожи.

 Прикажи мање

4 Items

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (30)
 2. Goldfield (6)
 3. VemoHerb (5)
 4. Universal Nutrition (5)
 5. Cellucor (4)
 6. Applied Nutrition (4)
 7. Stacker2 (3)
 8. Amix (3)
 9. Megabol (3)
 10. Optimum Nutrition (3)
 11. BSN (2)
 12. MuscleTech (2)
 13. JNX (2)
 14. NOW Foods (2)
 15. Nutrex (1)
 16. ProSupps (1)
 17. VanaVita (1)
 18. BeastPink (1)
 19. PVL (1)
 20. OstroVit (1)
 21. Ghost (1)
Укус
 1. вишња - лимунада (2)
 2. icy blue razz (2)
 3. плава малина (1)
 4. cosmic rainbow (1)
 5. tutti frutti (1)
 6. лубеница (1)
 7. тропски пунч (1)
 8. јагода - маргарита (1)
 9. icy blue raspberry (1)
 10. orange burst (1)
 11. малина - лимунада (1)
 12. розе лимунада (1)
 13. поморанџа (1)
 14. манго (1)
 15. зелена јабука (1)
 16. воћна дуга (1)
 17. воћни пунч (1)
 18. lemon twist (1)
Паковање (г)
 1. 165 г (1)
 2. 440 г (1)
 3. 198 g (1)
 4. 396 g (1)
 5. 20 x 2,8 g (1)
 6. 508 g (1)
 7. 520 g (1)
 8. 496 g (1)
Color
 1. shadow (4)
 2. violet (3)
Текстура
 1. у праху (4)
Мешавина
 1. мешавина (4)
Врста производа
Етикете производа
 1. Vegan (2)
Цена
Filtriraj po
Вегетаријански (3)
Вегански (2)
Без глутена (2)
Без лактозе (3)
Био (3)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (3)
Без пластичног паковања (3)
Без аспартама (3)
 1. Стимуланс пре тренинга C4 Original - Cellucor
  C4 Original - Cellucor
  85%
  85 % (81)
  Од 2.700,00din.
 2. C4 Smart Energy - Mango
  Smart Energy C4 - Cellucor
  100%
  100 % (1)
  3.490,00din.
 3. C4 Ripped - Cellucor
  Out of stock
  C4 Ripped - Cellucor
  92%
  92 % (13)
 4. C4 Ultimate - Cellucor
  Out of stock
  C4 Ultimate - Cellucor
  84%
  84 % (18)

4 Items